...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Opcje filtrowania































 
rozwiń opcje

Katalog firm

Instytut Sadkiewicza Centrum Przyjaznego Kształcenia przy ZBPP sp. z o.o. w Bydgoszczy

Bydgoszcz, 85-744

woj. kujawsko-pomorskie

ul. Startowa 2

Produkty i usługi

Szkolenia piekarskie, labora­toryjne, kucharskie, barmańskie, kelnerskie, dietetyczne Szkolenia piekarskie, labora­toryjne, kucharskie, barmańskie, kelnerskie, dietetyczne

Zobacz pełną ofertę w Katalogu produktów i usług (1)

Opis działalności

Instytut Sadkiewicza - Centrum Przyjaznego Kształcenia Zawodowego jest niepubliczną placówką kształcenia ustawicznego oraz dokształcania i doskonalenia zawodowego działającą w formach pozaszkolnych zgodnie z ustawą o systemie oświaty.

Zaświadczenie o wpisie do ewidencji szkół nr 5/12 wydane przez Prezydenta Miasta Bydgoszczy.

Wpis do Rejestru Instytucji Szkoleniowych Wojewódzki Urząd Pracy w Toruniu pod numerem ewidencyjnym 2.04/00103/2009.

Instytut Sadkiewicza od 2009 roku organizuje warsztaty gotowania dla pasjonatów – tych małych i dużych, kursy podnoszące kwalifikacje zawodowe oraz smakowite imprezy dla firm. Posiadamy sale konferencyjną, kameralną jadalnię, kompleksowo wyposażoną kuchnię, rozbieralnię, chłodnie oraz wędzarnie. U nas znajduje się Akademia Kuchni Myśliwskiej dr. Russaka i dr. Sadkiewicza.

Dbamy o to, żeby nasze dania były zrobione z produktów naturalnych oraz pochodziły od producentów okolicznych gospodarstw ekologicznych. Naszą misją jest zwiększenie zainteresowania producentów i konsumentów żywnością wysokiej jakości.
Korzystamy z najlepszych przypraw i ziół oraz produktów, które pochodzą tylko i wyłącznie ze sprawdzonych firm. Wszyscy nasi dostawcy posiadają atesty oraz certyfikaty.

Marka Sadkiewicz powstała przy Zakładzie Badawczym Przemysłu Piekarskiego w Bydgoszczy.

ZBPP od 45 lat specjalizuje się w opracowywaniu i produkowaniu urządzeń pomiarowo-kontrolnych przeznaczonych dla laboratoriów zbożowo-mącznych, piekarsko-ciastkarskich oraz placówek naukowo-badawczych. Podczas warsztatów korzystamy zarówno z wiedzy pracowników, jak i laboratoriów ZBPP.

W naszej firmie znajdują się siedziby dwóch prestiżowych stowarzyszeń:
ICC Polska- Stowarzyszenie inicjuje, prowadzi oraz wspiera działalność naukową
i naukowo-techniczną, edukacyjną i kulturalną w zakresie technologii i nauki
o zbożach oraz produktach zbożowych.
Euro-Toques Polska - Głównym celem Kucharskiej Wspólnoty Europejskiej jest promocja najlepszej żywności i jakości produktów regulowanych przez instytucje europejskie i krajowe.

Rozpoczęcie działalności

2009

Artykuły powiązane

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe