...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Opcje filtrowania































 
rozwiń opcje

Katalog firm

Cukiernia Angelika

Debrzno, 77-310

woj. pomorskie

Traugutta 18

Opis działalności

Cukiernia „Angelika” została założona przez Józefa i Teresę Berendt w 1971 roku w Debrznie. Mimo niełatwych początków zakład coraz lepiej się rozwijał i przyciągał klientów. Na początku wyrabiane były tylko typowe ciasta, a potem rozszerzono zakres działalności cukierniczej o: produkcję lodów, wafli, figurek czekoladowych i pralin.
Z poszerzeniem asortymentu wiązało się powiększenie zakładu. W latach 80-dziesiątych powstał nowy zakład cukierniczy a w latach 90-dziesiątych dalsza rozbudowa zakładu.
W 1998 roku właściciel cukierni decyduje się na podjęcie dodatkowej działalności czyli otwarcie restauracji „Angeliki” nad jeziorem Staw Miejski.

Nasza cukiernia jest przykładem firmy rodzinnej, w której prowadzenie zaangażowani są wszyscy jej członkowie. Cukiernia bazuje na własnych i sprawdzonych recepturach oraz na naturalnych produktach regionalnych.

Laureat Marki Lokalnej Naszyjnika Północy w kategorii produkt spożywczy za „Łakocie Słodkiego Józia – Ptasie Mleczko z Doliny” w 2004 r., oraz za „Pstrąga Szefa” oraz „Wianek Debrzneński” w 2006 roku. Wianek Debrzneński w 2015 r. otrzymał nagrodę, jako produkt tradycyjny w konkursie organizowanym w ramach Programu Agro Smak.
Wyroby Cukierni „ Angelika” Wianek Debrzeński oraz Piernik z Kamionki zostały wpisane w 2007 roku na Krajową listę Produktów Tradycyjnych. Cukiernia 2003 roku brała udział w biciu rekordu Guinessa na Największy Tort Okolicznościowy podczas 750-lecia miasta Poznania.

Firma ciągle wzbogaca asortyment wyrobów cukierniczych, chętnie uczestniczymy w imprezach promocyjnych i konkursach branżowych.

Jest członkiem Klubu Czysty Biznes i laureatem nagrody w kategorii Wizerunek.

Rozpoczęcie działalności

1971

Osiągnięcia

III miejsce w Mistrzostwach Cukierników w rejonie Kujawsko Pomorskim
I miejsce w Mistrzostwach Polskich Cukierników w deserach

Artykuły powiązane

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe