...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Opcje filtrowania































 
rozwiń opcje

Katalog firm

Technicoat Sp. z o.o.

Bestwina, 43-512

woj. śląskie

ul. Krakowska 125

Produkty i usługi

Formy z powłoką teflonową do wypieku chleba tostowego Formy z powłoką teflonową do wypieku chleba tostowego Blachy bagietkowe z powłoką Teflon® Blachy bagietkowe z powłoką Teflon®

Zobacz pełną ofertę w Katalogu produktów i usług (4)

Filie

Polska
TECHNICOAT SP z.o.o.
Ul. Krakowska 125
43-512 Bestwina k/Bielska-Białej
tel: +48 322149015
faks: +48 322149014
biuro@technicoat.pl
www.technicoat.pl

Czechy / Słowacja
TECHNICOAT s.r.o.
Homole 198
370 01 České Budějovice
info@technicoat.cz
*************************************************
Rumunia
S.C. TECHNICOAT ROMANIA S.R.L.
Str. B.P. Hasdeu, Nr. 1
105600 Campina, Jud.Prahova
Romania
tel: +40 244 333 237
faks: +40 244 333 237
technicoat-romania@technicoat.cz
*************************************************

Opis działalności

Firma Technicoat Sp. z o.o. specjalizuje się w zakresie obróbki powierzchniowej poprzez nakładanie powłok technicznych. Od wielu lat zajmujemy się nakładaniem powłok teflonowych na nowych i regenerowanych elementach dla przemysłu piekarniczego i cukierniczego.
Aplikujemy również powłoki fluoropolimerowe na bazie PTFE, FEP, ETFE, PFA, znane pod markami handlowymi: Teflon®, Rilsan®, Xylan®, Dykor®, Halar®.
Współpracujemy z krajowymi i zagranicznymi producentami powłok. Posiadamy licencję firmy DuPont na nakładanie powłoki Teflon®: „DuPont Licensed Industrial Applicator”.

Produkcyjne know-how oparte na 25-letnim doświadczeniu w tej dziedzinie zapewnia wysoką jakość naszych powłok, które zapewniają następujące właściwości:
- zapobieganie przywieraniu wypieków do powierzchni form i blach
- eliminacja stosowania oleju na blachach
- proste czyszczenie – oszczędności czasu, energii i wody
- odporność na wysoką temperaturę (do 260ºC)
- duża trwałość powłoki – 2500 – 4000 cykli piekarniczych
- atest dopuszczający do kontaktu z żywnością

Właściwości te zapewniają wzrost wydajności produkcji, wzrost jakości wyrobów oraz zwiększenie bezpieczeństwa i higieny w zakładzie.

Technicoat zapewnia indywidualne doradztwo techniczne i profesjonalne rozwiązanie problemów technologicznych.

Artykuły powiązane

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe