...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Opcje filtrowania

















 
rozwiń opcje

Kategorie produktów i usług

Katalog Produktów i Usług

  • Maestro GOLD frytura płynna

    Maestro GOLD frytura płynna

    WYSOCE WYDAJNA I EFEKTYWNA KOSZTOWO
    wszechstronna w zastosowaniu, gwarantuje 2x dłuższy czas smażenia w porównaniu do frytur palmowych i 4x dłuższy w porównaniu do smażenia na oleju rzepakowym

    ZAPEWNIA NAJWYŻSZY KOMFORT PRACY
    płynna forma, wytrzymała na wysokie temperatury z punktem dymienia >230oC, bezwonna

    STWORZONA ZE SZCZEGÓLNĄ DBAŁOŚCIĄ O WALORY ŻYWIENIOWE
    wyjątkowa kompozycja oleju z rzepaku i słonecznika  wysokooleinowego, bez tłuszczów uwodornionych i GMO, bogata w kwasy omega

    ZASTOSOWANIE:
    Do głębokiego smażenia: mięs, drobiu, ryb, owoców morza, frytek, panierowanych warzyw, pączków, faworków.

    EFEKT:
    Efektywna kosztowo, odpowiedzialna i nowoczesna kuchnia, która sprosta oczekiwaniom wymagających Klientów i zapewni komfort, bezpieczeństwo i wydajność pracy.

    • Minimum 2x dłuższy czas smażenia względem frytur palmowych i 4x dłuższy czas smażenia względem oleju rzepakowego.
    • Powyżej 70% korzystnych dla zdrowia i odpornych na wysokie temperatury jednonienasyconych kwasów tłuszczowych, bez tłuszczy uwodornionych i GMO.
    • Wysoki punkt dymienia – powyżej 230°C.
    • Obojętny smak i zapach frytury wydobywa naturalne bogactwo smaku i aromatu smażonych potraw.
    • Płynna forma obniża koszty użytkowania przyspieszając gotowość do pracy produktu, jednocześnie ułatwia bezpieczne filtrowanie tłuszczu.
    • Niska absorpcja tłuszczu przez smażone potrawy.
    Więcej
    oferta
    sprzedaż
    producent
    Kruszwica
    sprzedawca
    Kruszwica
  • Kruszwica Backstabil

    Kruszwica Backstabil

    Do produkcji cukierniczej jako dodatek do podstawowego ciasta francuskiego, półfrancuskiego (CROISSANT, Denisch, German) oraz ciasta drożdżowego.

    CECHY PRODUKTU

    • Gwarantuje dużą stabilność ciasta.
    • Skraca czas leżakowania.
    • Pozwala na jednofazową metodę prowadzenia ciasta.
    • Zwiększa tolerancję na przegarowanie wyrobów.
    • Zapewnia delikatną i elastyczną strukturę miękkiszu.
    • Wydłuża świeżość wyrobów gotowych.
    • Ciasto surowe można mrozić.
    Więcej
    oferta
    sprzedaż
    producent
    Kruszwica
    sprzedawca
    Kruszwica
  • Maestra z esencją masła Delicate Puff Pastry

    Maestra z esencją masła Delicate Puff Pastry

    Mass Balance Margaryna 80%

    Zastosowanie
    Do ciast listkujących – francuskich i półfrancuskich.

    Staranna receptura
    Łączy w sobie cechy użytkowe margaryny do ciast listkujących z aromatem i smakiem masła, pożądanym przez konsumentów.

    Efekt
    Maślany smak i zapach wypieków oraz doskonały efekt listkowania ciasta.

    Zobacz PDF >>


    Więcej
    oferta
    sprzedaż
    producent
    Kruszwica
    sprzedawca
    Kruszwica
  • Zarządzanie biznesem

    Zarządzanie biznesem

    Nazwa firmy/ośrodka szkoleniowego: www.akademiamistrza.pl

    Dane kontaktowe: www.akademiamistrza.pl; marek.kopernik@bunge.com; tel. 606 802 943

    Miejsce szkoleń: www.akademiamistrza.pl

    Rok rozpoczęcia szkoleń: 2007

    Zakres szkoleń: Zarządzanie biznesem

    Rodzaj szkoleń: dostępne bez ograniczeń

    Tematyka: Zarządzanie ludźmi, Sprzedaż i obsługa klienta, Rozwój osobisty, Marketing, Zarządzanie firmą.

    Grupa docelowa: ogólnodostępne

    Wielkość grup szkoleniowych: indywidualne

    Kadra szkoleniowców: Jarosław Ropiejko, Adriana Głuchowska, Dariusz Dyoniziak

    Cena szkolenia: bezpłanie

    Informacje dodatkowe: Uczestnik otrzymuje certyfikat Akademii Mistrza” i zostawić tylko Korzyści portalu Akademii Mistrza.

     

    Korzyści portalu Akademia Mistrza

    1.  Wszechstronne szkolenia cukiernicze
    Akademia Mistrza wspiera rozwój. W łatwy sposób odnajdziesz interesujące Cię szkolenia i materiały, zarówno jeśli jesteś poczatkującym cukiernikiem jak i w wypadku, kiedy pracujesz w branży od lat. Treści zostały podzielone na sekcjeUczę się, Doskonalę warsztat, Szukam inspiracji. Ciekawa forma – zdjęcia, filmy i interaktywne szkolenia - szybko i łatwo pomoże Ci rozwijać kompetencje. Na portalu znajdziesz  moc inspiracji i porad doświadczonych cukierników. Poznawaj Sekrety Mistrzów i rozwijaj swoje umiejętności!

    2. Interaktywne szkoleniabiznesowe, które wspierają Twój biznes
    Czytelna struktura szkoleń z zakresu zarządzania, sprzedaży, obsługi klienta, rozwoju osobistego, marketingu oraz zarządzania firmą pozwoli Ci szybko odnaleźć interesujący Cię obszar. Dowiesz się, jak radzić sobie z trudnościami pojawiającymi się w codziennej pracy. Szkolenia i warsztaty są opracowane w  oparciu o realne sytuacje i przykłady z życia. Na portalu masz dostęp do wzorów umów i formularzy, które ułatwią Ci prowadzenie biznesu.

    3. Szkolenia dostępne w dogodnym czasie i miejscu
    Nie ważne gdzie jesteś - w szkole, w pracy czy w domu - prosta forma interaktywnych szkoleń, da Ci możliwość korzystania z nich w każdej chwili i poświęcenia na nie tyle czasu, ile w danej chwili możesz przeznaczyć na rozwój. Nie musisz już szukać materiałów edukacyjnych w Internecie - teraz cała przydatna wiedza jest w jednym miejscu!

    4. Bądź współtwórcą branży cukierniczej
    Zyskaj uznanie kolegów z branży. Dodawaj autorskie przepisy na portalu Akademia Mistrza, wymieniaj doświadczenia z innymi użytkownikami, a także wygrywaj nagrody.

    5. Wypromuj siebie i swój biznes
    Aktywność na platformie to dobry element komunikacji marketingowej. Pokaż, co potrafisz i stań się wzorem dla początkujących cukierników oraz inspiracją dla profesjonalistów.

    6. Nawiązuj kontakty zawodowe
    Na portalu zarejestrowani są cukiernicy i piekarze od lat działający w branży, jak również młodzi adepci, przygotowujący się do zawodu. Dołącz do wyjątkowej społeczności i zawieraj nowe znajomości z ludźmi tworzącymi branżę cukierniczo-piekarską.

    7. Dostęp do wydarzeń organizowanych przez Akademię Mistrza
    Jako użytkownik portalu masz szansę uczestniczyć w ekskluzywnych wydarzeniach organizowanych w całej Polsce, spotkaniach i warsztatach prowadzonych przez światowe osobowości cukiernicze, seminariach, „Podwieczorkach” oraz w szkoleniach cukierniczych i biznesowych.

     
    Więcej
    oferta
    inne
    producent
    Akademia Mistrza
    sprzedawca
    Kruszwica
  • Warsztat mistrza

    Warsztat mistrza

    Nazwa firmy/ośrodka szkoleniowego: www.akademiamistrza.pl

    Dane kontaktowe: www.akademiamistrza.pl; e-mail: jacek.zieba@bunge.com; tel. 606 802 949

    Miejsce szkoleń: www.akademiamistrza.pl

    Rok rozpoczęcia szkoleń: 2007

    Zakres szkoleń: Warsztat mistrza

    Rodzaj szkoleń: dostępne bez ograniczeń

    Tematyka: Torty deserowe: biszkopty, musy, torty, żelki; Ciasta bankietowe: musy, biszkopty; Wiedza teoretyczna

    Grupa docelowa: ogólnodostępne

    Wielkość grup szkoleniowych: indywidualne

    Kadra szkoleniowców: Mieczysław Chojnowski, Marta Truskolawska, Wiesław Kucia,  Jacek Zięba, Michał Kumur

    Cena szkolenia: bezpłanie

    Informacje dodatkowe: Uczestnik otrzymuje certyfikat Akademii Mistrza” i zostawić tylko Korzyści portalu Akademii Mistrza.

     

    Korzyści portalu Akademia Mistrza

    1.  Wszechstronne szkolenia cukiernicze
    Akademia Mistrza wspiera rozwój. W łatwy sposób odnajdziesz interesujące Cię szkolenia i materiały, zarówno jeśli jesteś poczatkującym cukiernikiem jak i w wypadku, kiedy pracujesz w branży od lat. Treści zostały podzielone na sekcjeUczę się, Doskonalę warsztat, Szukam inspiracji. Ciekawa forma – zdjęcia, filmy i interaktywne szkolenia - szybko i łatwo pomoże Ci rozwijać kompetencje. Na portalu znajdziesz  moc inspiracji i porad doświadczonych cukierników. Poznawaj Sekrety Mistrzów i rozwijaj swoje umiejętności!

    2. Interaktywne szkoleniabiznesowe, które wspierają Twój biznes
    Czytelna struktura szkoleń z zakresu zarządzania, sprzedaży, obsługi klienta, rozwoju osobistego, marketingu oraz zarządzania firmą pozwoli Ci szybko odnaleźć interesujący Cię obszar. Dowiesz się, jak radzić sobie z trudnościami pojawiającymi się w codziennej pracy. Szkolenia i warsztaty są opracowane w  oparciu o realne sytuacje i przykłady z życia. Na portalu masz dostęp do wzorów umów i formularzy, które ułatwią Ci prowadzenie biznesu.

    3. Szkolenia dostępne w dogodnym czasie i miejscu
    Nie ważne gdzie jesteś - w szkole, w pracy czy w domu - prosta forma interaktywnych szkoleń, da Ci możliwość korzystania z nich w każdej chwili i poświęcenia na nie tyle czasu, ile w danej chwili możesz przeznaczyć na rozwój. Nie musisz już szukać materiałów edukacyjnych w Internecie - teraz cała przydatna wiedza jest w jednym miejscu!

    4. Bądź współtwórcą branży cukierniczej
    Zyskaj uznanie kolegów z branży. Dodawaj autorskie przepisy na portalu Akademia Mistrza, wymieniaj doświadczenia z innymi użytkownikami, a także wygrywaj nagrody.

    5. Wypromuj siebie i swój biznes
    Aktywność na platformie to dobry element komunikacji marketingowej. Pokaż, co potrafisz i stań się wzorem dla początkujących cukierników oraz inspiracją dla profesjonalistów.

    6. Nawiązuj kontakty zawodowe
    Na portalu zarejestrowani są cukiernicy i piekarze od lat działający w branży, jak również młodzi adepci, przygotowujący się do zawodu. Dołącz do wyjątkowej społeczności i zawieraj nowe znajomości z ludźmi tworzącymi branżę cukierniczo-piekarską.

    7. Dostęp do wydarzeń organizowanych przez Akademię Mistrza
    Jako użytkownik portalu masz szansę uczestniczyć w ekskluzywnych wydarzeniach organizowanych w całej Polsce, spotkaniach i warsztatach prowadzonych przez światowe osobowości cukiernicze, seminariach, „Podwieczorkach” oraz w szkoleniach cukierniczych i biznesowych.
     
     

     

     

    Więcej
    oferta
    inne
    producent
    Akademia Mistrza
    sprzedawca
    Kruszwica
  • Qualita Płynna margaryna 70%

    Qualita Płynna margaryna 70%

    Wysokiej jakości margaryna zalecana do stosowana w produkcji piekarsko-cukierniczej. Konsystencja płynna pozwala na jej bezpośrednie zastosowanie, skracając czas przygotowania produktu. Rekomendowana do produkcji ciast biszkoptowo-tłuszczowych, do wyrobu ciast wymagających stosowania płynnej margaryny (drożdżowych, parzonych), pieczywa pszennego półcukierniczego.

    CHARAKTERYSTYKA:
    • stabilność emulsji podczas użytkowania,
    • zapewnia prawidłową strukturę ciasta,
    • delikatny miękisz,
    • spowolnienie czerstwienia wyrobów,
    • dobre właściwości smakowo-zapachowe produktów poprzez zastosowanie odpowiedniego aromatu.

    Należy przechowywać w suchym pomieszczeniu, w temp.: 4-10°C.

    OPAKOWANIE

    PALETA EURO

    OKRES PRZYDATNOŚCI

    OPTYMALNA TEMP. OBRÓBKI

    ZAWARTOŚĆ TŁUSZCZU

    10 l

    550l
    (55 wiader)

    150 dni

    20-22°C

    70%

    Więcej
    oferta
    sprzedaż
    producent
    Kruszwica
    sprzedawca
    Kruszwica

    Cena do negocjacji

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe