Słodka przekąska, która doskonale nadaje się jako dodatek do kawy w czasie drugiego śniadania.
Produkt o korzystnej kalkulacji cenowej, nadaje się do produkcji rzemieślniczej oraz na liniach przemysłowych.
Produkt łatwy do przygotowania, możliwość wytwarzania różnorodnych kształtów oraz stosowania dowolnych dodatków.
Składniki:
mąka pszenna, cukier, proszek do pieczenia (substancje spulchniające: E450, E500; mąka pszenna), sól
Katalog Produktów i Usług
Lista produktów
-
Więcej
-
Chleb jak dawniej Uldo
WięcejChleb jak dawniej to znakomite pieczywo pszenne, które swoim smakiem, zapachem oraz strukturą przywołuje wspomnienia tradycyjnego pieczywa pszennego, wypiekanego przez rzemieślnicze piekarnie sprzed lat.
Chleb jak dawniej posiada niezwykle delikatny i wilgotny miękisz, znakomicie smakuje, a odpowiednio przechowywany zachowuje swoje walory przez długi czas.
Chleb jak dawniej to doskonała propozycja na codzienne pieczywo dla całej rodziny, który dzięki odpowiednio dobranym składnikom, posiada smak tradycyjnego, domowego chleba. -
Uldo Orkisz Extra
WięcejDelikatne pieczywo wytwarzane z pszenicy orkisz, o wyjątkowych walorach odżywczych.
Wyjątkowe połączenie delikatnego słodkawego smaku i długotrwałej świeżości.Bogactwo witamin oraz makro i mikroelementów.
- Orkisz Extra jest źródłem białka oraz posiada wysoką zawartość błonnika pokarmowego.
- Orikisz Extra to także źródło kwasu foliowego oraz witamin B1 i E, a także magnezu, potasu, fosforu, cynku, żelaza.
- Orkisz Extra jest zatem doskonałym uzupełnieniem naszej codziennej diety.
-
Chleb ukraiński
WięcejTradycyjny ukraiński chleb żytnio-pszenny. Wyrazismy smak i aromat dzięki dodaniu kolendy. To dostakała alternatywna dla pieczywa pszennego.
Czysta etykieta
Skład: mąka żytnia, cukier, sól, kolendra, gluten pszenny, kwas pszenny w proszku, słód pszenny, mąka pszenna, słód jęczmienny, środek do przetwarzania mąki: kwas askorbinowy, enzymy
-
-
Środek wypiekowy T22
WięcejWydajny środek wypiekowy z grupy Clean Label, przedłużający świeżość każdego pieczywa.
Produkt znacząco przedłuża świeżość pieczywa, które przy odpowiednim zabezpieczeniu, nie traci swojej miękkości i walorów smakowych przez min.14 dni. Szczególnie dedykowany do pieczywa mieszanego, choć wyraźnie poprawia świeżość także pieczywa pszennego i żytniego.
Produkt dodatkowo pozwala uzyskać dużą objętość oraz wyjątkowo delikatny miękisz o równomiernej porowatości. Doskonale sprawdza się zarówno w obróbce ręcznej, jak i w produkcji na liniach przemysłowych.
Został przygotowany z odpowiednio dobranych preparatów enzymatycznych, bez zastosowania emulgatorów, dzięki czemu spełnia wymogi „czystej etykiety”.
Składniki: mąka pszenna, enzymy: ksylanaza, amylaza; środek do przetwarzania mąki: kwas askorbinowy; drożdże suszone.