czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Opcje filtrowania

















 
rozwiń opcje

Kategorie produktów i usług

Katalog Produktów i Usług

  • Profesjonalne oświetlenie LED COB do produktów piekarniczo-cukierniczych

    Profesjonalne oświetlenie LED COB do produktów piekarniczo-cukierniczych

    Firma HERT jest wyłącznym importerem firmy DRUTEC, czołowego europejskiego producenta oświetlenia LED, firmy z 25 letnim doświadczeniem w branży.

    Reflektor BRAGA wykorzystujący najnowszą dostępną na rynku technologię LED COB z profesjonalną barwą światła BB+E oraz BB (Ra=95) stosowany do oświetlenia lokali piekarniczo-cukierniczych.

    Przeznaczony do montażu na 3 obwodowym ( 3 fazowym) szynoprzewodzie lub bezpośrednio na suficie. Reflektor wykonany z aluminium, w zestawieniu z szerokim wyborem odbłyśników rozpraszających lub skupiających wiązkę światła zaspokoi zróżnicowane potrzeby użytkowników.

    Dostępny w kolorze białym, czarnym, szarym lub na życzenie innym z palety kolorów RAL.


    Charakterystyka produktu:
    • Specjalistyczna barwą światła BB+E oraz BB  (Temperatura barwowa poniżej - 2600K)
    • Doskonałe oddawanie barw – Wskaźnik oddawania barw Ra=95
    • Inteligentne zarządzanie temperaturą  (ITM) – co w przypadku oświetlenia produktów piekarniczo cukierniczych jest niezwykle istotne.
    • Pasywne chłodzenie
    • Niski pobór mocy – minimum 50% oszczędności w stosunku do innych źródeł światła,
    • Długa żywotność – nawet do 100 000 h,

     Sprzedawca: HERTsklepy / HERTświatło

    Więcej
  • Witryny pionowe Longoni

    Witryny pionowe Longoni

    Oferta przeszklonych witryn kierowana dla cukierników, podzielona jest na dwie podstawowe linie: Classic i Vitra a każda z nich obejmuje wersje:
    - CIASTA i inne wyroby cukiernicze – chłodzenie statyczne, temperatura pracy +2/+10  °C, przeznaczone do wszelkiego rodzaju wyrobów cukierniczych, m.in. istnieje wersja przeznaczona do ekspozycji pralin, także na półkach typu „karuzela”
    - LODY – chłodzenie statyczne (parowniki w półkach), temperatura pracy -15/124  °C, przeznaczone do ekspozycji  tortów lodowych
    - NO-FROST – chłodzenie wymuszone, temperatura pracy +5/-20  °C, uniwersalna witryna wielosezonowa, znakomita zarówno do wyrobów mrożonych oraz klasycznych wyrobów cukierniczych. Znakomita do zastosowań „sezonowych”. Zastosowanie odwróconego obiegu gorących par skraca proces rozmrażanie parownika i zabezpiecza wyroby  przed dużymi wahaniami temperatur.
    - SOFT AIR – chłodzenie wymuszone, temperatura pracy -2/+15 °C, jedno z nielicznych rozwiązań znacznie  ograniczające wysychanie ciast.  System podtrzymujący wilgotność powietrza powoduje, że urządzenie  praktycznie nie odprowadza skroplin z parownika.
    - WINO – chłodzenie wymuszone, temperatura +4/+18  °C. Przeznaczone do przechowywania i ekspozycji wina w pozycji stojącej, poziomej lub ukośnej.

    LONGONI DIVISIONE FREDDO Srl  - czołowy europejski (włoski) producent - lider witryn ekspozycyjnych pionowych z 30 letnim doświadczeniem. Stworzył szeroką ofertę, która zaspokaja  potrzeby najbardziej wymagających użytkowników.  Nowoczesne wzornictwo w połączeniu z nowoczesną technologią, praktycznym myśleniem  i w dodatku za rozsądną cenę, to pokrótce charakterystyka firmy.

    Urządzenia LONGONI  są przeznaczone przede wszystkim dla cukiernictwa a oferta zawiera szeroką gamę chłodziarek, zamrażarek oraz urządzeń wielozakresowych. Ponadto oferta obejmuje także urządzenia dla gastronomii, laboratoriów oraz aptek.

    Oferta firmy, kierowana dla cukierników, podzielona jest na dwie podstawowe linie, Classic i Vitra.

    Linia Classic, o tradycyjnym wyglądzie, kierowana jest do klientów o bardziej klasycznym wizerunku.

    Linia Vitra, bardziej „surowa” w swoim designie,  znakomicie odnajduje się w nowoczesnych aranżacjach.

     

    Więcej
  • Croust’wich - Nowości BAKEPOL

    Croust’wich - Nowości BAKEPOL

    Opatentowany na świecie system sprzedaży świeżych kanapek. Pieczywo łączone
    z wkładem w ostatniej chwili. Pozwala to zachować doskonałą jakość pieczywa, które w 70% stanowi o smaku i jakości kanapki. Doskonałe rozwiązanie dla sklepów piekarniczych, punktów małej gastronomii.

    Więcej
  • Zestaw krajalnica MHS + klipsiarka Hartmann EC101HS

    Zestaw krajalnica MHS + klipsiarka Hartmann EC101HS

    Zestaw o wydajności 1200-1500 szt. chleba/h, uwzględniający specyfikę polskich piekarni i wyrobów. Pokrojone pieczywo wkładane jest do worka przez obsługę przy pomocy stołu rozdmuchowego i zabierane automatycznie przez transporter do odessania nadmiaru powietrza i zamknięcia klipsem typu „clipband” z nadrukowaną datą.

    Więcej
  • Dzielarka Parta U Direkt

    Dzielarka Parta U Direkt

    Innowacyjna, energo- i olejooszczędna maszyna do bardzo dokładnego (do +/- 1%) dzielenia ciast i odkładania (nalewania) jego kęsów bezpośrednio do form wypiekowych, TA nawet powyżej 190. Stworzona wspólnie przez WP Haton i Hert – odznacza się najwyższą jakością i idealnym przystosowaniem do warunków produkcyjnych polskich piekarni. Laureat konkursu Złoty Medal MTP.

    Więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe