...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja PS

Atrakcyjne targi z firmą Merkur

8 lutego br. firma Merkur gościła blisko 300 piekarzy i cukierników z ponad 100 firm z Mazowsza podczas corocznych Targów Piekarniczo-Cukierniczych. Impreza odbyła się w przepięknej scenerii Hotelu Windsor na tle Zalewu Zegrzyńskiego w Jachrance.

Tak duże przedsięwzięcie nie mogło się odbyć bez stałych partnerów handlowych, którzy wspierają organizację targów, a także prezentują trendy obowiązujące na rynku piekarniczo-cukierniczym. Najliczniejszą grupą były firmy z branży mieszanek piekarniczo-cukierniczych: Credin, Sonneveld, Uniferm, Martin Braun, Bakels, Komplet. Kolejną grupą były firmy produkujące nadzienia, reprezentowane przez liderów, firmy: Grados (należący do Grupy Martin Braun), Vortumnus i Prospona.

Wśród wystawców nie brakowało producentów nabiału ‒ Lactalis oraz OSM Bieruń, a także tłuszczów: słowackiego producenta wysokiej jakości margaryn Beluša Foods oraz lidera na polskim rynku tłuszczów ‒ ZT Kruszwica. Ozdoby oraz dekoracje dla branży cukierniczej prezentowały firmy: Natalia oraz Daisy Dekor. Ofertę handlową w zakresie maszyn i sprzętu dla zakładów piekarskich czy cukierniczych przedstawiła zarówno firma Intertech, zajmująca się produkcją maszyn typu drop, jak i Hert – lider w tym sektorze, zajmujący się nie tylko handlem, ale również wdrażaniem nowych technologii i rozwiązań.

Po raz kolejny swoje stoisko przygotowała także firma Merkur, która promowała produkty gotowe oferowane pod marką własną (Favorit, Złota Babka), jak również wiele surowców importowanych, m.in.: wysokiej jakości owoce w puszkach, migdały, rodzynki i słonecznik, skórka pomarańczowa.

 

 

Na targach po raz pierwszy pojawiły się takie firmy, jak: Jagr i Unifet (które prezentowały bogatą ofertę margaryn), Emix, Alfatec, Reypol, Lallemand, Jar, Polder, Eipro Holger. Zaproszenie dla wystawców przyjął również włoski producent komponentów lodziarskich Giuso, którego wyłącznym dystrybutorem w Polsce od tego roku jest firma Merkur jako część Polskiej Grupy Dystrybucyjnej. Giuso wspólnie z firmą Primulator przygotował stoisko z wyśmienitymi lodami.

 

   
 

Trwa Promocja Wielkanocna z firmą Merkur
Firma Merkur wspólnie z partnerami handlowymi przygotowała dla swoich klientów Promocję wielkanocną, która potrwa do
połowy kwietnia 2014 r. Więcej informacji w gazetkach promocyjnych oraz u pracowników firmy Merkur 09. Atrakcyjne upominki gwarantowane!

kontakt

 

 

Zaproszeni goście przez kilka godzin mogli zwiedzać wystawę targową, zdobyć interesujące informacje na temat nowych produktów, jak również konsultować się z technologami. W programie spotkania przewidziano również wykłady znanych osób z branży, które zawsze cieszą się dużym zainteresowaniem. Pierwszym prelegentem był znany i ceniony prof. Jan Klimek, który poprowadził wykład dotyczący innowacji w biznesie. Natomiast technolog Piotr Bąk przedstawił produkcję lodów jako pomysł na biznes w okresie spowolnienia letniego.

Prof. Jan Klimek podczas wykładu o innowacji w biznesie

Na tym nie kończył się program spotkania w Jachrance. Klienci, którzy podczas targów złożyli zamówienia, wzięli udział w losowaniu atrakcyjnych nagród. Szczęśliwców losowania poznaliśmy krótko po kolacji w sali balowej Hotelu Windsor. Następnie prezes Merkur 09 Rafał Gorczyca zaprosił gości do wspólnej zabawy, która trwała do białego rana.

Bieżące wydanie czasopisma

Wakacyjny Mistrz Branży - uczciwy chleb, zioła i czekolada w lodach, kwiaty w ciastkach i wiele innych inspiracji.

  • Wykup prenumeratę

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Przejrzyj numer online lub pobierz PDF PDF >>

    Pełny numer dostępny tylko w prenumeracie >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji