...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja PS, materiał promocyjny

Nowa przestrzeń w Dekor Polu

20 września br. Małgorzata i Jacek Gajdzińscy, właściciele firmy Dekor Pol, oficjalnie otworzyli nową salę sprzedażowo-pokazową, która w przyszłości ma być miejscem cyklicznych szkoleń.

Dzień Otwarty dla klientów zielonogórskiego Dekor Polu połączono z pokazami oraz prezentacją zaprzyjaźnionych firm, zorganizowanymi w nowej przestrzeni.



Nowa sala łączy przestrzeń "sprzedażową", zarezerwowaną do prezentacji produktów z oferty firmy Dekor Pol, ze strefą "pokazową", przeznaczoną do prowadzenia szkoleń czy pokazów. Jest to przy okazji gustownie urządzone i przyjemne wnętrze, w którym czuć subtelny, kobiecy styl Małgorzaty Gajdzińskiej.

 

   
 

20 lat Dekoracji w Polsce
W lipcu 1993 r., z inicjatywy Małgorzaty i Jacka Gajdzińskiego, powstała jedna z pierwszych polskich firm produkujących dekoracje cukiernicze ‒ Dekor Pol. Od tego czasu firma rozrosła się, przeniosła siedzibę z Sulechowa do Zielonej Góry oraz rozszerzyła asortyment o kilkaset pozycji. Oferta wzbogaciła się zarówno o gotowe cukrowe dekoracje własnej produkcji, jak i o narzędzia i dodatki, które pomagają cukiernikom w tworzeniu indywidualnych dekoracji.

Po kolejnej modernizacji i rozbudowie powstała nowa sala sprzedażowo-pokazowa, w której cyklicznie będą się odbywać pokazy i szkolenia dla profesjonalistów oraz amatorów sztuki cukierniczej.

W dalszej perspektywie właściciele Dekor Pol planują wspomóc dystrybutorów na terenie całego kraju poprzez spotkania z przedstawicielem handlowym oraz technologiem, który będzie prezentował wszystkie nowości z zakresu modnego sugarcraftingu. W przygotowaniu jest najnowsza oferta na nadchodzące święta Bożego Narodzenia, w której nie zabraknie nowości, m.in. nowych kolorowych mas cukrowych, figurek czy posypek.

 

 
To tutaj w kameralnym, ale doborowym gronie wystawców upłynął wrześniowy Dzień Otwarty firmy Dekor Pol. Swoje stoiska przygotowały dobrze znani producenci: Barbara Luijckx, Food Colours, Gro Druk, Master Martini, Modecor, Polder, Prospona, Sempre oraz Thermohauser. Ponadto część z nich, zgodnie z aktualnymi trendami światowymi, wspólnie udekorowała słodki stół, tematycznie nawiązujący do jesieni.


W godzinach popołudniowych odbyły się także pokazy, które przyciągały uwagę licznie przybyłych gości. Pierwsze szkolenie poprowadzili technolodzy z firmy Prospona, którzy bazując na bogatej ofercie m.in. frużelin, pokazali, jak "zatrzymać owocowy smak lata w ciastach i deserach". Natomiast mistrz cukierniczy Jacek Gajdziński, właściciel Dekor Polu, zaprezentował sposób wykonania cukrowych koronek, jak i różne możliwości ich wykorzystania.


Przez cały dzień można było kosztować pysznych lodów bez ograniczeń, serwowanych przez firmę Sempre. Odwiedzający mogli skorzystać z licznych promocji lub wziąć udział w losowaniu nagród, ufundowanych przez grono wystawców.



Bieżące wydanie czasopisma

Poznaj sezonowe trendy tortowe oraz receptury lodziarskie finalistów Gelato Poland, przekonaj się jak ważne jest śniadanie w piekarni...

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji