...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja AK, materiał promocyjny

Seminarium praktyczne i zwiedzanie zakładu produkcyjnego GOM Owczarek - rozwiązania ERP w piekarni i cukierni

"Sprawna obsługa klienta oraz zoptymalizowana organizacja wewnętrznej logistyki w branży piekarsko-cukierniczej" - pod takim hasłem odbędzie się seminarium praktyczne CSB-System z wizytą w zakładzie firmy GOM Owczarek.

Od zaopatrzenia, poprzez gospodarkę magazynową, produkcję, aż do kontroli i rozliczenia sklepów firmowych - taki obszar obejmuje rozwiązanie ERP dla przemysłu piekarskiego i cukierniczego CSB-System. Modułowe oprogramowanie ERP wspiera przedsiębiorstwa podczas systematycznej kalkulacji wykorzystywanych zasobów, organizacji produkcji, optymalizacji wysyłki, jak też ograniczeniu ilości zwrotów i przyczynia się do stuprocentowej dokładności dostaw. Zintegrowany system planowania procesów został opracowany specjalnie z myślą o realizacji wymagań przemysłu piekarskiego i cukierniczego.

O tym wszystkim od strony teoretycznej i w praktyce będzie się można przekonać osobiście 6 marca 2012 r. Zgłoszenia można przesyłać do 1 marca.

PROGRAM SEMINARIUM

10.00 – Powitanie i wprowadzenie

10.10 – Integracja w efektywnym przedsiębiorstwie. Szansa na wzrost pozycji rynkowej
10.30 – Zarządzanie trasami – system informacji i optymalizacji tras wspierany przez GPS. Optymalizacja tras: wydajne kształtowanie procesów realizowania dostaw i zarządzania parkiem pojazdów
11.00 – Zarządzanie sklepami firmowymi wraz ze zintegrowanym rozwiązaniem dla kas

11.30 – Przerwa na kawę

12.00 – Rozwiązania kompletacji dla piekarni i cukierni Pick by Light n M-ERP®, mobilna kompletacja
12.30 – Organizacja produkcji i logistyki – GOM Owczarek (przedstawienie projektu)

13.00 – Lunch

14.30 – Transfer do zakładu produkcyjnego
15.00 – Zwiedzanie zakładu GOM Owczarek

Prelegenci firmy CSB-System są specjalistami w zakresie zarządzania z wykorzystaniem nowoczesnych technologii informatycznych i doświadczonymi fachowcami - ekonomistami, technologami żywności oraz informatykami.

INFORMACJE DLA UCZESTNIKÓW

Miejsce seminarium - część teoretyczna: Sport Hotel - Centrum Sportu i Kongresu
ul. 1-go Maja 63; 97-400 Bełchatów
tel.: 44 632 13 25, faks: 44 733 81 33

Miejsce seminarium - część praktyczna: GOM Owczarek S. j.
ul. Wrzosowa 4, 97-360 Kamieńsk

NOCLEG
W hotelu - miejscu seminarium - wstępnie zarezerwowaliśmy pokoje do dyspozycji naszych gości.
Chętnie potwierdzimy tę rezerwację w Państwa imieniu. Prosimy o informację!
Cena za nocleg i przejazd nie jest zawarta w opłacie seminaryjnej.

KOSZTY
Koszty seminarium praktycznego wynoszą 450 zł +22% VAT za jedną osobę.
Suma ta jest płatna z góry i obejmuje:

– wykłady prezentowane przez fachowców
– wybrane materiały informacyjne w formie drukowanej
– materiały seminaryjne w formie elektronicznej (na życzenie)
– przerwy kawowe, lunch

Zgłoszenia przyjmowane są do 1.03.2012 r. Dnia 2.03.2012 r. firma przesyła potwierdzenie uczestnictwa. Dokonanie
wpłaty na podane w potwierdzeniu konto jest warunkiem uczestnictwa w seminarium. W razie odwołania udziału w seminarium po potwierdzeniu uczestnictwa ze strony CSB-System pobierana będzie opłata w wysokości
100% opłaty za seminarium. Odwołanie zgłoszenia wymaga formy pisemnej. W zastępstwie udział w seminarium
może wziąć wskazana z nazwiska osoba, która przejmie Państwa zobowiązania finansowe. Organizator zastrzega
sobie prawo do odwołania seminarium i zmian w programie z przyczyn niezależnych od organizatora.

więcej informacji pod adresem www

program i harmonogram [link]

Bieżące wydanie czasopisma

Poznaj nowe trendy, takie jak kakao ceremonialne, zainspiruj się recepturami finalistów Mistrzostw Polski na Pralinę, dowiedz się jak tworzyć praliny.

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji