...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja AU

Targi dobre jak tiramisu - SIGEP 2018

To już lada chwila! Rusza największa i najbardziej znacząca impreza branżowa. 20. stycznia w Rimini zaczyna się SIGEP. To właśnie tam zaprezentuje się nasz narodowy team podczas Gelato World Cup.

20-24 stycznia Rimini po raz 39. znowu stanie się areną do naświetlenia aktualnych i nadchodzących trendów, nowości i talentów cukierniczych z całego świata. Odwiedzających czeka prawdziwa uczta - na 129 tys. metrów kwadratowych będą oglądać ofertę branży cukierniczej, lodziarskiej, czekoladowej i  kawowej.

 


Swoją rangę targi w Rimini zawdzięczają prestiżowym mistrzostwom międzynarodowym, a także konkursom narodowym, również dla seniorów i juniorów. W tym roku oddzielne mistrzostwa mają kobiety, które powalczą o tytuł Królowej Wypieków, tworząc wyjątkowe ciasto. Największe emocje podczas targów wzbudzi finał konkursu Gelato World Cup, w którym jako jedną z 12 drużyn z różnych zakątków świata jest Polska. Nasza drużyna, pod przewodnictwem Sebastiana Szmyda zaprezentuje, m.in. lody rzemieślnicze, rzeźbę z lodu, a także rzeźbę z karmelu. Cukiernicy wyruszyli do Rimini w doskonałych nastrojach i już szykują się do występu. Mu również osobiście będziemy kibicować naszym orłom na miejscu!

 


Zobacz film z przygotowań teamu >>> KLIK!

Nie mniej emocji wzbudza ulubiony tradycyjny włoski deser tiramisu. Rok 2018 został oficjalnie ogłoszony jego rokiem, stąd na targach możemy się spodziewać prezentacji jego w wydaniu największych mistrzów i w najróżniejszych odsłonach.

SIGEP to również ciekawe seminaria, prezentacje, dyskusje, w tym wielce oczekiwana “Rola cukiernika we współczesnej restauracji. Szykuje się prawdziwie smakowita uczta.


Bieżące wydanie czasopisma

Poznaj sezonowe trendy tortowe oraz receptury lodziarskie finalistów Gelato Poland, przekonaj się jak ważne jest śniadanie w piekarni...

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji