...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja AU

Wyniki konkursu "Witaj, szkoło!"

Na słodko czy na słono? Poznajcie pomysły laureatów konkursu, w którym uczestnicy mieli za zadanie zaproponować pomysł na drugie śniadanie do szkoły.

Tortille, muffinki, cruffiny, kanapki, pierożkli, rollsy, a nawet... sushi! Uczestnicy konkursu organizowanego przez Mistrza Branży oraz BMC Polska, zaskoczyli nas mnogością pomysłów na przekąskę lub drugie śniadanie do szkoły. Jury w składzie Anna Daraż, Agnieszka Jasińska, Jakub Wilczek i Krzysztof Bryjka ocenili aspekt wizualny, kreatywność i skład przekąsek. Oto laureaci:

 Wyniki konkursu: 

I miejsce: Studenckie rogaliki, Magda Pena 

II miejsce: Batoniki, Patrycja Chorąży

III miejsce: Bajgle dyniowe, Klaudia Kochowska

Zdjęcie z największą ilością polubień: Jajko w awokado, Paulina Kociuba (275 polubień)

Wyróżnienie redakcji: Muffinki buraczane, Julia Domańska oraz Tortillowe rożki, Ewa Wójcik 

Bardzo dziękujemy sponsorom za zaangażowanie oraz ufundowanie nagród, ktróre trafią do laureatów.

  • voucher na szkolenie o wartości 1300 zł w Miedzynarosowej Szkole Sztuki Kulinarnej Ashanti (I miejsce)  oraz trzy vouchery o wartości 200 zł na szkolenia z platformy VOD Ashanti 

  • Profesjonalne szablony do dekoracji ciasta na pieczywo wytworzone z grubej miękkiej folii, wielokrotnego użytku ufundowane przez  www.LovelyStencils.com   (dla 3 laureatów i 2 wyróżnionych)

  • 50 kg mąki ufundowały Młyny Zbożowe Żabczyńscy (Tota.pl)

  • Trzy zestawy czekoladek firmy Chocolate Hills (dla 3 laureatów)

  • Gadżety cukiernicze Credin Polska 

  • Vouchery  na zestaw kolorowych podkładów pod torty artystyczne od Podkladycukiernicze.pl  (dla 3 laureatów i 2 wyróżnionych)


Gratulujemy! I zapraszamy już wkrótce do kolejnego, świątecznego konkursu!


Prace laureatów:

Wróżneinia:

Zdjęcie z najwiekszą ilością polubień:

 

Bieżące wydanie czasopisma

Poznaj sezonowe trendy tortowe oraz receptury lodziarskie finalistów Gelato Poland, przekonaj się jak ważne jest śniadanie w piekarni...

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji