...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja PS

IV Festiwal Chlebów Świata

Jest to pierwsza tego typu w Polsce i chyba na świecie prezentacja i wystawa chlebów świata. [22-24 kwietnia 2016, Warszawa]

Podczas Festiwalu przewidzieliśmy następujące jej formy:
Festiwal Chlebów Świata - zorganizowany zostanie w gmachu szkoły przy ul. Ratuszowej 13 w Warszawie. W salach lekcyjnych prezentowane będą pokazy przygotowania chleba takich jak: lawasz, piady, pity, pizzy, shoarmy, chapati, piernika. Aktualnie ustalamy listę prezentowanych chlebów. Równoległe  pokazy będą trwały do 45 minut, tak by uczestniczący mogli  zobaczyć inne prezentacje chlebów w kolejnych salach.  Organizujący cogodzinną prezentację własnej tradycji  nie ponoszą kosztów. Organizatorzy zapewniają wyżywienie dla prowadzących prezentacje. W przypadkach uzasadnionych, staraniem organizatorów będzie zapewnienie zakwaterowania.   

Wystawa chlebów świata - do jej realizacji prosimy o informację o przekazaniu ich wraz z nazwą i przybliżonymi rozmiarami;  świeże chleby przeznaczone na wystawę  będziemy przyjmować w dniach 19-22. kwietnia. br. Zgłaszający chleby na tę  wystawę  nie ponoszą żadnych kosztów.

Materiały promocyjno - informacyjne.  Każdy kraj  przekazujący na wystawę chleb  ma do dyspozycji powierzchnię na ustawienie własnego stojaka z materiałami. Materiały te mogą być też wyłożone w recepcji  Festiwalowej, dostępne dla każdego odwiedzającego.  Zapewnimy realizację pięciominutowej internetowej transmisji telewizyjnej z własną prezentacją na stronie WWW Festiwalu.

plakat  Festiwalu Chlebów Świata - zapraszający  na Festiwal. Na plakacie zamieszczamy loga partnerów i patronów, Format plakatu A2, kolor, nakład 10 000 szt.  Plakat oddany zostanie do druku 5 kwietnia br. Dystrybucja plakatu na terenie Warszawy i Mazowsza.

plakat Chlebów Świata - zaprezentujemy na nim zdjęcia chlebów wraz z ich nazwą i krajem pochodzenia. Zgłaszający zdjęcia do plakatu nie ponoszą żadnych kosztów. Format plakatu A2, kolor, nakład 20 000 szt. Na materiały czekamy do 5 kwietnia br.

plakat zbóż - prezentacja na nim kłosów oraz ziaren wraz z ich nazwą i krajem pochodzenia. Zgłaszający zdjęcia do plakatu nie ponoszą żadnych kosztów. Format plakatu A2, kolor, nakład 10t ys.szt. Na materiały czekamy do 5 kwietnia br.

Jarmark Chlebów Świata -  na zewnątrz budynku  i na korytarzach szkoły będzie można kupić różnego rodzaju chleby świata, mąkę i dodatki oraz sprzęt potrzebny do domowego pieczenia. Do wzięcia udziału  w tym Festiwalu zapraszamy producentów.  Wystawcy opłacają koszty najmu powierzchni oraz energii elektrycznej.

Bieżące wydanie czasopisma

Poznaj sezonowe trendy tortowe oraz receptury lodziarskie finalistów Gelato Poland, przekonaj się jak ważne jest śniadanie w piekarni...

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji