...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja PS

Rekordowa liczba zgłoszeń na konkurs Cake Festival Poland

To będzie rywalizacja na najwyższym poziomie i zjawiskowa wystawa – zapewni ją ponad 300 uczestników konkursu na dekorację tortów i ciast podczas I Cake Festival Poland w Katowicach!

Co cztery minuty – z taką częstotliwością spływały zgłoszenia na konkurs dekoratorski w ostatnich godzinach rejestracji. Jeszcze wcześniej liczba uczestników przeszła oczekiwania organizatorów, którzy spodziewali się maksymalnie 150 prac. Obecnie jest ich ponad 300 i to zarówno z Polski, jak i zagranicy.

– Kiedy ponad 2 lata temu przyszedł mi pomysł, by zorganizować NASZ polski Festiwal, nie przypuszczałam, że może zgłosić się ponad 300 osób. To tylko potwierdza fakt, że Polska czekała na takie wydarzenie – mówi pomysłodawczyni i współorganizatorka Kinga Jakimowicz.

Najwięcej, bo ponad 70 zgłoszeń pojawiło się w kategorii „tort okolicznościowy”. Podobna liczba padła w kategoriach „tort weselny” oraz „figurki jadalne”. Najmniejsze zainteresowanie miała najtrudniejsza kategoria, czyli kwiaty cukrowe. Ogromnie miłym zaskoczeniem dla organizatorów jest przede wszystkim liczba zgłoszeń w kategorii dziecięcej, bo aż 30!

Taka liczba prac konkursowych oznacza zdwojoną ilość pracy przy przygotowaniach do festiwalu, ale też podwójną dawkę satysfakcji. To dla nas znak, że event odwiedzą tłumy – zarówno profesjonalnych dekoratorów, cukierników, hobbystów, a także osób, dla których rozrywką na najwyższym poziomie będzie zobaczyć dzieła z masy cukrowej, czekolady i karmelu. To już teraz wielki sukces branży, która w Polsce dopiero zaczyna przeżywać swój rozkwit i ma szansę zaprezentować się na arenie światowej jako kolebka prawdziwych talentów!

Zwycięzców, którzy zdobędą złoto, srebro oraz brąz w 8 kategoriach, poznamy już 23 października (niedziela) o godz. 14.00 w Międzynarodowym Centrum Kongresowym w Katowicach.

Tymczasem już w najbliższych dniach odbędą się prace komisji oceniającej. Trzeba sprawdzić, czy wszystkie formalności są spełnione. Niemniej pracy czeka też organizatorów, którzy będą się głowić, jak pomieścić taką liczbę prac. – Trzymajcie za nas kciuki – prosi Danuta Bujak, organizatorka eventu i zapewnia: – My również będziemy trzymać za wszystkich, którzy podjęli wyzwanie. I postaramy zaprezentować wszystkie prace, które zostały zgłoszone. Już teraz dziękujemy każdemu z osoba. To dla nas zaszczyt mieć tyle wspaniałych prac na naszym festiwalu!

Cake Festival Poland: http://cakefestivalpoland.com/
Informacje o konkursie:  http://cakefestivalpoland.com/konkursy/

Bieżące wydanie czasopisma

Poznaj sezonowe trendy tortowe oraz receptury lodziarskie finalistów Gelato Poland, przekonaj się jak ważne jest śniadanie w piekarni...

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji