...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , BMC Polska, materiał promocyjny

Wielofunkcyjne urządzenie do cukierni, lodziarni, piekarni i gastronomii

Ribot Telme 10/18/30/60 l

Urządzenie wielofunkcyjne wysokiej jakości przeznaczone do cukierni, lodziarni, piekarni i gastronomii. Z Ribot Telme zyskasz:

  • powtarzalność produktów,
  • jakość klasy premium,
  • nowoczesną technologię,
  • uproszczoną produkcję,
  • czas i energię.

 Innowacyjność
- praca urządzenia w zakresie temperatur od -20 do 110 stopni
- wysoko wydajny układ chłodzenia z 2 kompresorami
- sterowalny układ grzewczy
- płynnie regulowane obroty w zakresie 1-500 na minutę
- urządzenia z intuicyjnym panelem sterowania z fabrycznie wprowadzonymi 256 recepturami i pełna dokumentacja recepturową

Wielofunkcyjność :
Pasteryzator– pasteryzowanie mieszanek lodowych
Dojrzewalnik – dojrzewanie mieszanek lodowych
Frezer lodowy – zmrażanie płynnej mieszanki lodowej.
Pasteryzator do kremów i past – pasteryzowanie kremów z mieszaniem
Ubijaczka – ubijanie i napowietrzenie mas cukierniczych i piekarniczych
Szatkownica – cięcie i rozdrabnianie produktów
Rozdrabniacz  z utrzymywaniem stałej temperatury rozdrabnianego produktu (proces  schładzania)
Temperówka do czekolady
Programowalny schładzacz  produktów cukierniczych.
Kocioł– obróbka termiczna gotowanych produktów spożywczych
Urządzenie do gotowania na parze.

Od projektu do realizacji – e.lodziarnia.pl

Zaprojektuj i otwórz z nami własną lodziarnię. Projektujemy, szkolimy, doradzamy, wyposażamy, serwisujemy. Z nami zaopatrzysz się w urządzenia do produkcji lodów: frezery i pasteryzatory Telme, urządzenia wielofunkcyjne typu Ribot, szafy chłodnicze, szafy mroźnicze, szokówki, witryny oraz drobny sprzęt.

Kontakt. tel.: +48 506 691 996

www.elodziarnia.pl

 

Bieżące wydanie czasopisma

Poznaj sezonowe trendy tortowe oraz receptury lodziarskie finalistów Gelato Poland, przekonaj się jak ważne jest śniadanie w piekarni...

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji