...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Filmy instruktażowe

Podwieczorki z Akademią Mistrza – spotkania pełne inspiracji

Podwieczorki z Akademią Mistrza – spotkania pełne inspiracji

Zobacz (1:47)

W październiku i listopadzie 2014 roku w 10 miastach Polski odbyły się Podwieczorki z Akademią Mistrza. Nowy cykl spotkań branżowych, organizowanych przez ZT Kruszwica, przyciągnął liczną grupę przedsiębiorców.

więcej
Automatyczne komory przelotowe firmy LS z systemem koszykowym

Automatyczne komory przelotowe firmy LS z systemem koszykowym

Zobacz (1:53)

Obrotowy stół przekazujący jest kompatybilny z automatycznym załadunkiem Athlet firmy MIWE. Rozwiązanie to pozwala na znaczne zwiększenie wydajności przy produkcji chleba z zachowaniem (co bardzo ważne!) powtarzalnej rzemieślniczej jego jakości.

Akademia Stylu Angielskiego

Akademia Stylu Angielskiego

Zobacz (10:34)

Mamy dobrą wiadomość dla miłośników dekorowania tortów w stylu angielskim i talentu Anny Daraż! Znana dekoratorka z Pracowni Ciast i Tortów „Niezłe Ciacho” we współpracy z naszą redakcją rozpoczęła cykl profesjonalnych filmów instruktażowych, w których dzieli się wiedzą oraz inspiruje.

więcej
MIWE atmo jet – nowy system zaparowania

MIWE atmo jet – nowy system zaparowania

Zobacz (2:32)

Nowa technologia parowania do pieca MIWE thermo-static. Od ostatniej edycji targów Südback w 2013 r. piec MIWE thermo-static udowadnia swoją przewagę dzięki zgłoszonej do opatentowania, nowoczesnej technologii parowania. Zaletą systemu jest szybko dostępna para nasycona, która w komorze pieczenia

MAGOREX na targach ExpoSweet 2014

MAGOREX na targach ExpoSweet 2014

Zobacz (3:19)

Dziękujemy za odwiedziny stoiska MAGOREX na targach ExpoSweet 2014 w Warszawie.

więcej
Automatyczny system załadowczy MIWE athlet

Automatyczny system załadowczy MIWE athlet

Zobacz (6:23)

Film przedstawia rozładunek bezpośrednio na wózki.

więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe