...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
tel. +48 32 729 96 80
fax +48 32 729 96 70 lub +48 32 790 40 90
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Filmy instruktażowe

Lekcja z Mistrzem - BAKER & MAMZ

Lekcja z Mistrzem - BAKER & MAMZ

Zobacz (1:17)

8.01.2013 w pracowni Małej Akademii Mistrzostwa Zawodowego, w Jastrzębiu -- Zdroju gościł Aleksander Granieczny, technolog firmy Baker. Podczas sześciogodzinnego szkolenia grupa 25 uczniów zapoznana została z metodami produkcji pieczywa gatunkowego.

więcej
Seminarium Cool and Sour - Zeelandia 2012

Seminarium Cool and Sour - Zeelandia 2012

Zobacz (5:27)

Techniki chłodnicze szturmem zdobywają rynek piekarski i cukierniczy. To idealny sposób na racjonalizację produkcji i dostawę produktów o wysokich parametrach jakościowych.

Instalacja termoolejowa z systemem załadunku MIWE athlet, Łódź

Instalacja termoolejowa z systemem załadunku MIWE athlet, Łódź

Zobacz (3:37)

Film nakręcony został podczas uruchomienia jednej z większych instalacji w Polsce: wielopoziomowe termoolejowe piece wsadowe MIWE ideal wraz z systemem automatycznego załadunku MIWE athlet

Jesienne Dni Otwarte w Firmie Polmarkus.

Jesienne Dni Otwarte w Firmie Polmarkus.

Zobacz (2:28)

23-24 października 2012 do siedziby firmy Polmarkus zjechało blisko 50 wystawców, którzy przedstawili trendy i nowości rynkowe dla branży piekarskiej i cukierniczej. Głównym celem dwudniowego spotkania jest prezentacja produktów współpracujących dostawców i seminari...

więcej
Najnowszy produkt w ofercie Geth - komorowe myjki

Najnowszy produkt w ofercie Geth - komorowe myjki

Zobacz (4:29)

Stacjonarna myjka Guggenberger jest przeciwwagą dla taśmowych zmywarek, które są zazwyczaj energochłonne i zajmują dużo miejsca. Na niewielkiej powierzchni, zaledwie 1,8 x 2,2 m2, można umyć każdy rodzaj osprzętu, kosze, pojemniki, foremki, palety, blachy na ciasto i wózki z pieców obrotowych.

więcej
Mixolab - jak to działa?

Mixolab - jak to działa?

Zobacz (3:20)

Mixolab® Profiler pozwala uprościć interpretację wyników standardowej analizy poprzez odczyt wykresu z 6 indeksami jakości mąki: wodochłonność, miesienie, gluten, kleistość, amylaza i retrogradacja.

więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe