czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
tel. +48 32 729 96 80
fax +48 32 729 96 70 lub +48 32 790 40 90
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Filmy instruktażowe

Lekcja z Mistrzem - BAKER & MAMZ

Lekcja z Mistrzem - BAKER & MAMZ

Zobacz (1:17)

8.01.2013 w pracowni Małej Akademii Mistrzostwa Zawodowego, w Jastrzębiu -- Zdroju gościł Aleksander Granieczny, technolog firmy Baker. Podczas sześciogodzinnego szkolenia grupa 25 uczniów zapoznana została z metodami produkcji pieczywa gatunkowego.

więcej
Seminarium Cool and Sour - Zeelandia 2012

Seminarium Cool and Sour - Zeelandia 2012

Zobacz (5:27)

Techniki chłodnicze szturmem zdobywają rynek piekarski i cukierniczy. To idealny sposób na racjonalizację produkcji i dostawę produktów o wysokich parametrach jakościowych.

Instalacja termoolejowa z systemem załadunku MIWE athlet, Łódź

Instalacja termoolejowa z systemem załadunku MIWE athlet, Łódź

Zobacz (3:37)

Film nakręcony został podczas uruchomienia jednej z większych instalacji w Polsce: wielopoziomowe termoolejowe piece wsadowe MIWE ideal wraz z systemem automatycznego załadunku MIWE athlet

Jesienne Dni Otwarte w Firmie Polmarkus.

Jesienne Dni Otwarte w Firmie Polmarkus.

Zobacz (2:28)

23-24 października 2012 do siedziby firmy Polmarkus zjechało blisko 50 wystawców, którzy przedstawili trendy i nowości rynkowe dla branży piekarskiej i cukierniczej. Głównym celem dwudniowego spotkania jest prezentacja produktów współpracujących dostawców i seminari...

więcej
Najnowszy produkt w ofercie Geth - komorowe myjki

Najnowszy produkt w ofercie Geth - komorowe myjki

Zobacz (4:29)

Stacjonarna myjka Guggenberger jest przeciwwagą dla taśmowych zmywarek, które są zazwyczaj energochłonne i zajmują dużo miejsca. Na niewielkiej powierzchni, zaledwie 1,8 x 2,2 m2, można umyć każdy rodzaj osprzętu, kosze, pojemniki, foremki, palety, blachy na ciasto i wózki z pieców obrotowych.

więcej
Mixolab - jak to działa?

Mixolab - jak to działa?

Zobacz (3:20)

Mixolab® Profiler pozwala uprościć interpretację wyników standardowej analizy poprzez odczyt wykresu z 6 indeksami jakości mąki: wodochłonność, miesienie, gluten, kleistość, amylaza i retrogradacja.

więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe