czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
tel. +48 32 729 96 80
fax +48 32 729 96 70 lub +48 32 790 40 90
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Filmy instruktażowe

PELION Wiromat

PELION Wiromat

Zobacz (0:19)

Automatycznie wylewa masy biszkoptowe lub inne półpłynne masy na papier wypiekowy i na blachę. W ciągu 4 sek. idealnie rozprowadza masę na całej powierzchni blachy.

więcej
Sympozjum "Lody włoskie i sorbety"

Sympozjum "Lody włoskie i sorbety"

Zobacz (5:33)

Uczniowie biorący udział w szkoleniach w ramach Małej Akademii Mistrzostwa Zawodowego (MAMZ), poznali metody produkcji lodów włoskich i sorbetów. Sympozjum poprowadził Szymon Wolański - technolog lodziarstwa Savpol Sp. z o.o.

Nowość firmy Bayard - Koronki Dekoracyjne Sugar Veil

Nowość firmy Bayard - Koronki Dekoracyjne Sugar Veil

Zobacz (7:12)

Samouczek na temat tworzenia jadalnej koronki do ozdabiania ciast, gorącej czekolady i deserów.

Nowa hala produkcyjna MASZ Gliwice

Nowa hala produkcyjna MASZ Gliwice

Zobacz (5:44)

Prezentujemy pierwsza część z cyklu filmów "MASZ Gliwice - Twój partner w biznesie". Film przedstawia działanie nowej hali produkcyjnej.

więcej
Krajalnica Taśmowa REX

Krajalnica Taśmowa REX

Zobacz (3:24)

Wydajność do 2500 bochenków na godzinę o wadzę 0,6 kg. Jest standardowo wykonana na grubość kromki 11 mm. Krajalnica sterowana jest z pulpitu analogowego. Płyta prowadząca posiada dwie listwy prowadzące o regulowanej odległości w zależności od długości chleba.

więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe