...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
tel. +48 32 729 96 80
fax +48 32 729 96 70 lub +48 32 790 40 90
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Filmy instruktażowe

PELION Wiromat

PELION Wiromat

Zobacz (0:19)

Automatycznie wylewa masy biszkoptowe lub inne półpłynne masy na papier wypiekowy i na blachę. W ciągu 4 sek. idealnie rozprowadza masę na całej powierzchni blachy.

więcej
Sympozjum "Lody włoskie i sorbety"

Sympozjum "Lody włoskie i sorbety"

Zobacz (5:33)

Uczniowie biorący udział w szkoleniach w ramach Małej Akademii Mistrzostwa Zawodowego (MAMZ), poznali metody produkcji lodów włoskich i sorbetów. Sympozjum poprowadził Szymon Wolański - technolog lodziarstwa Savpol Sp. z o.o.

Nowość firmy Bayard - Koronki Dekoracyjne Sugar Veil

Nowość firmy Bayard - Koronki Dekoracyjne Sugar Veil

Zobacz (7:12)

Samouczek na temat tworzenia jadalnej koronki do ozdabiania ciast, gorącej czekolady i deserów.

Nowa hala produkcyjna MASZ Gliwice

Nowa hala produkcyjna MASZ Gliwice

Zobacz (5:44)

Prezentujemy pierwsza część z cyklu filmów "MASZ Gliwice - Twój partner w biznesie". Film przedstawia działanie nowej hali produkcyjnej.

więcej
Krajalnica Taśmowa REX

Krajalnica Taśmowa REX

Zobacz (3:24)

Wydajność do 2500 bochenków na godzinę o wadzę 0,6 kg. Jest standardowo wykonana na grubość kromki 11 mm. Krajalnica sterowana jest z pulpitu analogowego. Płyta prowadząca posiada dwie listwy prowadzące o regulowanej odległości w zależności od długości chleba.

więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe