W numerze m.in.: masa makowa i marcepanowa do ciast i nie tylko. Wszystko o migdałach. Wigilijny chleb, czyli opłatek. Jak planować pracę, by zapobiec przedświątecznej gorączce. A na naszej okładce zwycięzca Gelato Poland 2024 - Adam Lubocki z Artisan.
SPIS TREŚCI
Rozmowa Mistrza Branży
Artisan – dla nas liczy się rzemieślnicza jakość – rozmowa z Adamem Lubockim
Zawsze jest dobry czas, by zostać piekarzem – rozmowa z Damianem Stachurą
Pieczenie mnie niesie – rozmowa z Witkiem Mondrym
Mistrz produkcji
Puratos przewiduje trzy najważniejsze trendy na 2025 rok!
Niebieskie migdały
Masy do ciast i nie tylko
Sprawdzone pomysły na zimową herbatę
Wigilijny chleb – opłatek
Receptury świąteczne
Chleb Ezechiela
Sękacz
Domowy chleb na pszennym zakwasie, z boczkiem i cebulką
Keto pierniczki
Świąteczny las
Choinki brownie
Kakaowe igraszki
Pierniczki pomarańczowe
Makowiec bez E
Mistrz zarządzania
Śmiertelna nieświadomość
Gdzie diabeł nie może, tam Rzemieślnika pośle
Zmywarki Winterhalter – profesjonalna pomoc w świątecznej gorączce
Cenię polską kulturę i otwartość ludzi
Okiem prawnika
Flash news
Międzynarodowe Targi Cake International 2024
Premiery książkowe
Rudy las/ Bread sommelierka
ZAPRASZAMY DO INSPIRUJĄCEJ LEKTURY
Kup bieżący numer Mistrza Branży w wersji drukowanej >