...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Opcje filtrowania

















 
rozwiń opcje

Kategorie produktów i usług

Katalog Produktów i Usług

  • Mistrz Branży wrzesień 2022

    Mistrz Branży wrzesień 2022

    Czy absolwenci szkół gastronomicznych mają dobry start? Jak wykonać tort na 600 osób w 1-osobowej pracowni? Czy przekształcenie swojej działalności w spółkę dziś się opłaca? Czym różni się szarlotka od jabłecznika? I dlaczego warto dołączyć do nowo powstałego stowarzyszenia Rzemieślnik?

    SPIS TREŚCI

    Rozmowa Mistrza Branży
    Smaczny gryz chleba – rozmowa z Jackiem Wiarkiem
    Eleganckie łasuchowanie – rozmowa z Oskarem Zasuniem
    Pasja, finezja, zaangażowanie – rozmowa z Pawłem Sobierajem

    Mistrz produkcji
    100 lat czekolady Valhrona
    Za drzwiami piekarni – nowe stowarzyszenie Rzemieślnik
    Zmysłowa szarlotka
    Dzieci nie mogą jeść śmieci
    Bagietka z kiełkami owsa
    Tort ptysiowy z malinami
    Brownie z owocami leśnymi i kremem kakaowym
    Bardzo wielki tort
    Kreatywny sugarcrafting z Angeliką
    Lody okiem Szymona

    Mistrz zarządzania
    Podnoś cenę, ale przygotuj listę składników, bo klient idzie po jakość
    9 sposobów na redukcję kosztów poprzez cyfryzację
    Dlaczego warto projekt piekarni, cukierni czy bistro powierzyć profesjonalistom?
    Młodzi w branży
    Co w prawie piszczy

    Flash news

    ZAPRASZAMY DO INSPIRUJĄCEJ LEKTURY

    Pobierz numer w PDF >

    Kup bieżący numer Mistrza Branży w wersji drukowanej > 

    Więcej
    oferta
    inne
    producent
    Mistrz Branży, wydawnictwo Grupa 69
    sprzedawca
    Mistrz Branży
  • Mistrz Branży sierpień 2022 - wydanie specjalne PIECZYWO #2

    Mistrz Branży sierpień 2022 - wydanie specjalne PIECZYWO #2

    Dzikie i modernistyczne chleby, bagietki oraz bajgle, praca w młynie i śniadaniowi, receptury Master Bakerów oraz fermentujące serce chleba - czyli nowe wydanie specjalne Mistrza Branży!

    SPIS TREŚCI

    Rozmowa Mistrza Branży
    Uczę chlebowej filozofii – rozmowa z Marcinem Pawlikowskim
    Nie każda bułka z dziurką to bajgiel – rozmowa z Bartoszem Stannym
    Dziedzictwo kulinarne i tradycja – rozmowa z Katarzyną Jarosz-Lenkiewicz

    Mistrz produkcji
    Co nowego w technologii wypieku sklepowego?
    Bagietka – królowa francuskich piekarni
    Nowe spojrzenie na chleb
    Śniadanie w piekarni
    Fermentujące serce pieczywa
    Chleby na trudne czasy
    Zakochany w młynarstwie

    Receptury piekarskie
    Gosia Rybacka
    Karol Żuber
    Krzysztof Rydnak
    Krzysztof Bryjka
    Bagietka z kiełkami owsa
    Bursztynek z kawą i jabłkiem

    Mistrz zarządzania
    Rolnictwo i żywność
    W stronę równowagi – o potrzebie integracji branży
    Śniadanie na mieście? – przygotuj wnętrze lokalu
    W piekarnictwie siła

    Flash news

     

    ZAPRASZAMY DO INSPIRUJĄCEJ LEKTURY

    Pobierz numer w PDF >

    Kup bieżący numer Mistrza Branży w wersji drukowanej > 

    Więcej
    oferta
    inne
    producent
    Mistrz Branży, wydawnictwo Grupa 69
    sprzedawca
    Mistrz Branży
  • Mistrz Branży lipiec 2022

    Mistrz Branży lipiec 2022

    Czy można się doktoryzować z słodkości? Jak smakują czekoladki prosto z lodówki? W co warto zainwestować w piekarni i cukierni? Jakie zioła włączyć w swoją produkcję? A na naszej okładce - Ela i Patryk Kotarbowie, którzy największy sukces osiągnęli w branży, gdy zaczęli pracować razem! Jaki jest ich sekret udanej współpracy?

     

    SPIS TREŚCI

    Rozmowa Mistrza Branży
    Kariera doprawiona pasją i miłością – rozmowa z Elą i Patrykiem Kotarbami
    Pani doktor od słodkości – rozmowa z Magdaleną Tomaszewską-Bolałek
    Misja: robić niewiarygodnie dobre czekoladki – rozmowa ze Steve’em Russellem i Giles’em Atwellem

    Mistrz produkcji
    Nadchodzą ważne zmiany dla cukiernictwa
    Dzikie składniki w praktyce
    Tort migdałowy z truskawkami
    Lody owocowe – cz. II
    Kreatywny sugarcrafting z Angeliką Chwyć
    Kiedy (w lokalu) robi się gorąco
    Za drzwiami piekarni
    Sklep firmowy – niski nakład, wysokie loty
    Kreatywność + inwestycja = rozwój
    2022 – rok wyzwań
    Niekonwencjonalna metoda nacinania produktów spożywczych
    Niższe koszty produkcji żywności dzięki optymalizacji procesów
    Przegląd rynkowy 2022 – maszyny, urządzenia, wyposażenie
    Zimne lody dla ochłody! Najmodniejsze smaki i kolory lata

    Flesh news

     

    ZAPRASZAMY DO INSPIRUJĄCEJ LEKTURY

    Pobierz numer w PDF >

    Kup bieżący numer Mistrza Branży w wersji drukowanej > 

    Więcej
    oferta
    inne
    producent
    Mistrz Branży, wydawnictwo Grupa 69
    sprzedawca
    Mistrz Branży
  • Mistrz Branży czerwiec 2022

    Mistrz Branży czerwiec 2022

    Dlaczego w Chlebio nie powstają bochenki z pszenicy? Jak stworzyć cukiernię od zera? Czy pasty do lodów są złe? W najnowszym wydaniu odpowiadamy na te pytania, a także przekonujemy, że róża to nie tylko nadzienie do pączków, desery mogą być zdrowsze, niż lekarstwa oraz że warto sprzedawać online.

    SPIS TREŚCI

    Rozmowa Mistrza Branży
    Chleb w służbie życiu – rozmowa z Pawłem i Justyną Włodarskimi
    Zimny, ale słodki drań – rozmowa z Kamilem Sitarzem
    Poezja smaku – rozmowa z Zuzanną Jankiewicz

    Mistrz produkcji
    Od marzenia do pracowni – jak otworzyć własną cukiernię
    Q&A – idealny piec do twojej pracowni
    Serce pracowni – piec cukierniczy
    Wymagania sanepidu dla pracowni wypieków
    Forma formie nierówna
    Piece termoolejowe – poznaj technologię przyszłości
    Za drzwiami piekarni
    Kupuj i sprzedawaj online
    PAC, POD i SMC dla dowolnego produktu?
    Lody owocowe
    W obronie prawdziwej kaszubskiej truskawki
    Róża w cukiernictwie
    Tartaletki z truskawkową pianką
    Pierniki przez duże P

    Mistrz zarządzania
    Powiew morskiej bryzy
    Nowe zawody jako odpowiedź na potrzeby rynku pracy

    Flash News

     

    ZAPRASZAMY DO INSPIRUJĄCEJ LEKTURY

    Pobierz numer w PDF >

    Kup bieżący numer Mistrza Branży w wersji drukowanej > 

    Więcej
    oferta
    inne
    producent
    Mistrz Branży, wydawnictwo Grupa 69
    sprzedawca
    Mistrz Branży
  • Mistrz Branży maj 2022

    Mistrz Branży maj 2022

    Na jakie superowoce czekają Polacy tego lata? Jak obniżyć poziom cukru w produktach cukierniczych? Gdzie w Polsce serwuje się autentyczne japońskie słodkości? Jakie skarby znajdziemy w ogródku? I dlaczego emocje są w ciastkach równie ważne jak cukier, tłuszcz czy mąka? Zapraszamy do lektury nowego wydania!

    Pobierz numer w PDF >

    Kup bieżący numer Mistrza Branży w wersji drukowanej > 

    Więcej
    oferta
    inne
    producent
    Mistrz Branży, wydawnictwo Grupa 69
    sprzedawca
    Mistrz Branży
  • Mistrz Branży kwiecień 2022

    Mistrz Branży kwiecień 2022

    Czekolada z fiołkiem i geranium, pokrzywa w cieście oraz chlebie, rzeźbienie tortów i ich przewożenie, lody z watą cukrową, ale też bez cukru.  A na naszej okładce laureaci I Mistrzostw Polski na Pralinę - Lesia Moroz i Krystian Sak. Zapraszamy do rozkwitającego ogrodu wiedzy i inspiracji w nowym Mistrzu Branży.

    Życzymy smacznej lektury! Dajcie sobie rozkwitnąć tej wiosny!

    SPIS TREŚCI

    Rozmowa Mistrza Branży
    Jaskółki wiosny polskiego cukiernictwa – rozmowa z Lesią Moroz i Krystianem Sakiem
    Idealne miejsce do spełniania matrzeń – rozmową z Idą Jeżółkowską
    Makaroniki Monsieur Armanda – rozmowa z Armandem Chaillotem
    Konkursowe motywacje, mitologiczne inspiracje – rozmowa z Łukaszem Roguskim

    Mistrz produkcji Inspiracje torty i dekoracje
    Koronkowa robota Moniki Konieczny
    Jadalne dzieła sztuki – torty 3D
    Jak bezpiecznie przewieźć tort?
    Tort chałwowy z musem czekoladowym
    Przegląd rynkowy dekoracji i akcesoriów

    Mistrz produkcji Trendy lodowe
    Lody okiem Szymona
    Bazy lodowe – magia, która nie istnieje
    Czego pragna lodozercy – trendy
    Tluszcze w lodach
    Za drzwiami Piekarni
    Smakowite ziarna
    Wiosenny superfood

    Mistrz zarzadzania
    Niewymuszona elegancja
    Planowanie produkcji

    Flash News

     

    ZAPRASZAMY DO INSPIRUJĄCEJ LEKTURY

    Pobierz numer w PDF >

    Kup bieżący numer Mistrza Branży w wersji drukowanej > 

    Więcej
    oferta
    inne
    producent
    Mistrz Branży, wydawnictwo Grupa 69
    sprzedawca
    Mistrz Branży

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe