Czy absolwenci szkół gastronomicznych mają dobry start? Jak wykonać tort na 600 osób w 1-osobowej pracowni? Czy przekształcenie swojej działalności w spółkę dziś się opłaca? Czym różni się szarlotka od jabłecznika? I dlaczego warto dołączyć do nowo powstałego stowarzyszenia Rzemieślnik?
SPIS TREŚCI
Rozmowa Mistrza Branży
Smaczny gryz chleba – rozmowa z Jackiem Wiarkiem
Eleganckie łasuchowanie – rozmowa z Oskarem Zasuniem
Pasja, finezja, zaangażowanie – rozmowa z Pawłem Sobierajem
Mistrz produkcji
100 lat czekolady Valhrona
Za drzwiami piekarni – nowe stowarzyszenie Rzemieślnik
Zmysłowa szarlotka
Dzieci nie mogą jeść śmieci
Bagietka z kiełkami owsa
Tort ptysiowy z malinami
Brownie z owocami leśnymi i kremem kakaowym
Bardzo wielki tort
Kreatywny sugarcrafting z Angeliką
Lody okiem Szymona
Mistrz zarządzania
Podnoś cenę, ale przygotuj listę składników, bo klient idzie po jakość
9 sposobów na redukcję kosztów poprzez cyfryzację
Dlaczego warto projekt piekarni, cukierni czy bistro powierzyć profesjonalistom?
Młodzi w branży
Co w prawie piszczy
Flash news
ZAPRASZAMY DO INSPIRUJĄCEJ LEKTURY