...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja MW

Dekorowanie tortów w stylu angielskim z Małgorzatą Weber

Dobra wiadomość dla wszystkich pasjonatów dekorowania tortów w stylu angielskim oraz kunsztu Małgorzaty Weber, znanej mistrzyni cukiernictwa i specjalistki od karmelu. W sprzedaży jest jej najnowsza książka pt. „Od pomysłu do realizacji”.

Małgorzata Weber od kilku lat prowadzi szkolenia dla cukierników w Polsce i za granicą oraz publikuje swoje artykuły na łamach branżowych czasopism cukierniczych. Do tego doszły jeszcze publikacje książkowe. „Od pomysłu do realizacji” to druga pozycja wydawnicza, a zarazem zbiór artykułów poświęconych dekorowaniu tortów w stylu angielskim, które pojawiły się w czasopiśmie „Przegląd Piekarski i Cukierniczy” od 2006 r. W książce zaprezentowano nie tylko pomysły na dekoracje i aranżacje wyjątkowych tortów, ale także podstawowe sposoby modelowania i realizacji „krok po kroku” figurek i kwiatów z mas cukrowych.
Polecamy!

Bieżące wydanie czasopisma

Czy absolwenci szkół gastronomicznych mają dobry start? Jak wykonać tort na 600 osób w 1-osobowej pracowni? Czy przekształcenie swojej działalności w spółkę dziś się opłaca? Czym różni się szarlotka od jabłecznika?

  • Wykup prenumeratę

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać



    Przejrzyj numer online lub pobierz PDF >>

    Drukowany numer dostępny w prenumeracie >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji