...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja MH, materiał promocyjny

Dyskutuj i wybierz przysmak Nepalu!

Akcja bliska naszemu sercu już dobiega końca... Ostatni etap zostawiamy w rękach naszych Czytelników. Zobacz, jakie receptury przygotowali uczniowie z Lwówka Śląskiego, i zdecyduj, która z nich stanie się przysmakiem na himalajskim szlaku!

Wybierzmy wspólnie najlepszą recepturę, którą pomysłodawczyni Piekarni w Nepalu, Zuzanna Wójcińska, zabierze ze sobą w Himalaje już w sierpniu! Na łamach Mistrza Branży opublikujemy relację z tego wydarzenia. Receptury [link].

 

Polub Piekarnię w Nepalu na Facebooku i dołącz do dyskusji!

 

Głos na wybraną recepturę możesz oddać na facebooku w specjalnie przygotowanej ankiecie [link]

__________________________________

Można wesprzeć Piekarnię wpłacając pieniądze na specjalne konto Fundacji Mandragon. Piekarnia już została zbudowana, ale nadal potrzebujemy pieniędzy na wyposażenie oraz organizację szkoleń.

25 1140 2017 0000 4102 1227 8703 (Pomoc dla Nepalu)

SERDECZNIE DZIĘKUJEMY WSZYSTKIM, KTÓRZY W JAKIKOLWIEK SPOSÓB NAM POMOGLI!

Bieżące wydanie czasopisma

Poznaj sezonowe trendy tortowe oraz receptury lodziarskie finalistów Gelato Poland, przekonaj się jak ważne jest śniadanie w piekarni...

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji