...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Opcje filtrowania

















 
rozwiń opcje

Kategorie produktów i usług

Katalog Produktów i Usług

  • Wegańskie słodycze

    Wegańskie słodycze

    Wszyscy mniej lub bardziej lubimy sklepowe słodkości. A gdyby tak móc jeść je bezkarnie? Karolina Gawrońska, autorka popularnego kanału na YouTubie oraz bloga „Savory or Sweet?” podjęła się nie lada wyzwania i na potrzeby książki przygotowała oryginalne receptury na popularne i znane słodycze w zdrowszej, roślinnej wersji. Widzowie jej kanału oraz czytelnicy bloga „Savory or Sweet?” nazywają ją Królową Wegańskich Słodyczy. Biegaczka długodystansowa, maratonka, kolarka i triathlonistka. Weganka, entuzjastka zdrowego stylu życia i dietetyki. Karolina udowodniła, że wszystkie kultowe słodycze można przyrządzić z naturalnych składników i bez glutenu, nie rezygnując przy tym z ich charakterystycznego smaku.

    Ideą książki było stworzenie łakoci nie tylko pysznych, lecz także pełnowartościowych i odżywczych.  Zawierających wiele witamin, minerałów, błonnika, zdrowych tłuszczów, węglowodanów, białka, o niskim indeksie glikemicznym. Dzięki temu – w przeciwieństwie do sklepowych odpowiedników – nie powodują one gwałtownego wzrostu poziomu cukru we krwi i zapewniają stały poziom energii. Przepisy są łatwe i szybkie do wykonania, a każdy z nich został opracowany tak, aby  z ogólnodostępnych składników otrzymać maksymalnie zdrowy posiłek o fenomenalnym smaku. W środku znalazły się więc wegańskie i „uzdrowione”: Błeno, Tłiks, Snikers, Lajon, Milkiłej, Szokobons, a nawet ciepłe lody. Wszystkie bez glutenu, utwardzonych tłuszczów, mleka i laktozy. Naturalne, przepyszne i zaskakujące. Nie tylko dla wegan, ale dla wszystkich, którzy chcą cieszyć się deserami bez wyrzeczeń i wyrzutów sumienia! Tych przepisów nie znajdziecie ani na kanale Karoliny na YouTubie, ani na jej blogu.

    „W końcu na kulinarnej półce pojawiła się nowoczesna i piękna książka pełna świeżości! Wegańskie słodkości w wykonaniu Karoliny są dowodem na to, że „smaczne” oznacza także „zdrowe”. Zakochałam się w nowatorskich recepturach na klasyczne batoniki, takie jak Tłiks czy Błeno. Jeżeli chcecie jeść słodycze bez wyrzeczeń, to gwarantuję, że będziecie zachwyceni.”
    Kinga Paruzel, Autorka książek kulinarnych, blogerka, finalistka programu MasterChef

    „Ciekawa propozycja dla tych, którzy szukają inspiracji do przygotowania słodyczy z naturalnych składników. Znajdziecie w niej różnorodne przepisy na słodkie przekąski w nowoczesnym wydaniu. Czytelny przekaz, prosty sposób wykonania, wyjątkowe zdjęcia i zabawne aranżacje na pewno przypadną do gustu wielu amatorom zdrowego trybu życia.”
    Paweł Małecki, Mistrz cukiernictwa

    „Ta książka to istna kopalnia wiedzy i doświadczenia w tworzeniu wegańskich (i bezglutenowych!) odpowiedników najbardziej znanych słodyczy. Dzięki pomysłom Karoliny możecie przygotować ulubione słodkości w wersji bez pszenicy, mleka i rafinowanego cukru. Mnie książka z pewnością bardzo pomoże urozmaicić wegańskie, bezmleczne i bezglutenowe jadłospisy o ciekawe podwieczorki. Mam już swoich faworytów!”
    Viola Urban, Dietetyk, autorka bloga Okiemdietetyka.pl


    Karolina Gawrońska

    WEGAŃSKIE SŁODYCZE
    kultowe, zdrowe, bezglutenowe
    PREMIERA 31.10.2018
    Format 160x215 mm
    Oprawa twarda
    Ilość stron 160
    Cena 39,99 zł
    Wydawnictwo Buchmann

     

    Więcej
  • Ser twarogowy chudy "Ser Bieruński"

    Ser twarogowy chudy "Ser Bieruński"

    Ser twarogowy chudy, niewymagający mielenia. Doskonały do wypieków cukierniczych, piekarskich i w branży HoReCa.

    Przechowywanie: +1°C - +10°C

    Masa netto: 10,5kg

    Termin przydatności do spożycia: 30 dni

    Ilość sztuk na palecie: 48

    Więcej
    oferta
    sprzedaż
    producent
    OSM Bieruń
    sprzedawca
    OSM Bieruń
  • Ser twarogowy "Wykwintny z Bierunia"

    Ser twarogowy "Wykwintny z Bierunia"

    Półtłusty ser twarogowy szczególnie polecany do wypieku serników.

    Zawartość tłuszczu: 12%

    Przechowywanie: 1+°C - +10°C

    Masa netto: 10kg

    Termin przydatności do spożycia: 30 dni 

    Ilość sztuk na palecie: 48

    Więcej
    oferta
    sprzedaż
    producent
    OSM Bieruń
    sprzedawca
    OSM Bieruń
  • Blacha do pieczenia 310x140x60mm z powłoką non-stick

    Blacha do pieczenia 310x140x60mm z powłoką non-stick

    Doskonała do wypieku chleba, ciast, pasztetów, pieczenia mies, pieczeni, zapiekanek.

    - Wymiar: 31x14cm, wysoka (głęboka) na 6cm

    - wykonane z wytrzymałej stali metodą tłoczenia

    - powłoka non-stick zmniejsza przyczepność, a przez to ułatwia wyjmowanie ciasta po upieczeniu oraz mycie naczynia po użyciu

     

    UWAGI nt. użytkowania:

    - przed użyciem umyć, wysuszyć i posmarować tłuszczem wewnętrzną powierzchnię

    - nie stosować ostrych przedmiotów mogących uszkodzić powierzchnię

    - po użytkowaniu umyć i wysuszyć

    - nie myć w zmywarkach !!!

    - nie używać w mikrofalach !!!

    - nie używać w temp. ponad 230 stopni C

    - unikać gwałtownych zmian temperatury

     

    WYPRODUKOWANO W POLSCE!!!

    Więcej
    oferta
    sprzedaż
    producent
    MAGOREX
    sprzedawca
    Magorex
  • Śliwka do chleba

    Śliwka do chleba

    Śliwki kandyzowane bez konserwantów są gotowym do użycia dodatkiem do produktów piekarniczo-cukierniczych. Podczas pieczenia uwalniają swój smak, aromat oraz zachowują swoją konsystencję.

    Owocowa inspiracja do: chleba / ciast / deserów / gastronomii

    Opakowanie: karton 8 kg

    Więcej
    oferta
    sprzedaż
    producent
    Prospona
    sprzedawca
    Prospona

    Cena do negocjacji

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe