...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Opcje filtrowania

















 
rozwiń opcje

Kategorie produktów i usług

Katalog Produktów i Usług

  • Mistrz Branży marzec 2024

    Mistrz Branży marzec 2024

    Dlaczego i jak warto fotografować jedzenie? Czy istnieje idealny roślinny zamiennik jaja kurzego? Jaka kawa sprzedaje się najlepiej w cukierni? Na czym polega fenomen tartine bread? Jak pracować by się nie przepracować? I czy mieszkanie nad piekarnią pogłębia miłość do piekarstwa, czyli Michał i Paulina Wójcikowie.

     

    ZAPRASZAMY DO INSPIRUJĄCEJ LEKTURY

    Pobierz numer w PDF >

    Kup bieżący numer Mistrza Branży w wersji drukowanej > 

     

    Drodzy Czytelnicy, wszystkie materiały na portalu Mistrz Branży są darmowe. Wspieramy tym rzemiosło, bo jest dla nas najważniejsze. Jeśli możecie, wspomóżcie również nasze dzieło wykupując prenumeratę lub przekazując cegiełkę na funkcjonowanie i rozwój. Z góry dziękujemy.

    wspieraj twórczość Mistrza Branży wspieraj twórczość Mistrza Branży
     
    Więcej
    oferta
    inne
    producent
    Mistrz Branży, wydawnictwo Grupa 69
    sprzedawca
    Mistrz Branży

    cena 38,00 zł

  • Variegato - różne smaki, różne marki

    Variegato - różne smaki, różne marki

    Pasta variegato z kawałkami owoców, orzechów, czekolady itd. w zależności od smaku.

    Do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.

    Producenci: Comprital, Pernigotii, Sempre, Babbi

     

    Więcej
    oferta
    sprzedaż
    producent
    Comprital, Pernigotii, Sempre, Babbi
    sprzedawca
    Sempre
  • Mistrz Branży luty 2024

    Mistrz Branży luty 2024

    W czym tkwi fenomen bento cake? W jaki sposób bochenki Ryszarda Majchrowskiego utrzymują status kultowych od pół wieku? Co zagraża dziś najmocniej lodziarniom rzemieślniczym? Jakie nowinki pojawiły się na tegorocznych targach Sigep? A na naszej okładce - Szymon Sapieha, autor premiery roku - książki "Lody naturalnie".

     

    ZAPRASZAMY DO INSPIRUJĄCEJ LEKTURY

    Pobierz numer w PDF >

    Kup bieżący numer Mistrza Branży w wersji drukowanej > 

     

    Drodzy Czytelnicy, wszystkie materiały na portalu Mistrz Branży są darmowe. Wspieramy tym rzemiosło, bo jest dla nas najważniejsze. Jeśli możecie, wspomóżcie również nasze dzieło wykupując prenumeratę lub przekazując cegiełkę na funkcjonowanie i rozwój. Z góry dziękujemy.

    wspieraj twórczość Mistrza Branży wspieraj twórczość Mistrza Branży
     
    Więcej
    oferta
    inne
    producent
    Mistrz Branży, wydawnictwo Grupa 69
    sprzedawca
    Mistrz Branży

    cena 38,00 zł

  • Masy cukrowe

    Masy cukrowe

    • Masy cukrowe do dekoracji Pettinice
    • Masa Ticino COW-R030-MTB-Z18
    • Sugar Pasta White
    • Gume Paste
    • Masa Ticino Tropic COW-R031-MTOB-Z18


    Masy cukrowe PETTINICE od Bakels to wysokiej jakości, gotowe i doskonałe narzędzie w rękach cukierników i dekoratorów. Delikatna w smaku, słodka masa, jest wręcz idealna do przygotowania dekoracji tortowych, powlekania tortów i ciast w stylu angielskim, ale także do dekorowania ciast tradycyjnych, rolad, tart, muffinek i wyrobu dowolnych dekoracji cukierniczych. Z powodzeniem może być używana zarówno w ręcznej, jak i w przemysłowej produkcji.

    Gotowa do użycia masa PETTINICE jest łatwa w aplikacji, bardzo plastyczna i trwała po ułożeniu. Wystarczy odpakować, uplastycznić ją w temperaturze pokojowej i można przystępować do dekoracji. Dostępna jest w stałej ofercie w kilkunastu kolorach, które można swobodnie łączyć bez utraty właściwości plastycznych. Łączenie mas daje nieograniczone możliwości w uzyskiwaniu setek odcieni i kolorów. Po użyciu masa nie obsycha, nie pęka, nie odbarwia się, a dodatkowo zabezpieczona natryśniętym tłuszczem – nie chłonie wilgoci z otoczenia.

    Biała masa cukrowa PETTINICE jest idealnie śnieżnobiała, ale nie zawiera bieli tytanowej. Świetnie sprawdza się także jako podłoże do drukowania, daje efekt ostrych, wyrazistych wydruków, pięknych kolorów i dużego kontrastu. Powierzchnia dekoracji może być dodatkowo malowana aerografem lub natryskiwana czekoladą. Wyroby udekorowane masami PETTINICE nie sprawiają problemów podczas ich porcjowania.

     

    Więcej
  • Ciasta kruche i półkruche

    Ciasta kruche i półkruche

    Polecamy Super Kruche (Eco Trade) które jest podstawą do tworzenia wielu ciast. Spody przygotowane w oparciu o ciasto kruche stanowią podstawę takich ciast jak: jabłecznik, sernik, tort owocowy.

    Super Kruche pozwala na szybkie przygotowanie delikatnego i kruchego ciasta,nie wchłania wilgoci, nie "zaciąga" masy, może być wykorzystane również do wypieku ciasta półkruchego i kruszonki.

    Dzięki zastosowaniu wysokiej jakości surowców Super Kruche wydajnie skraca proces technologiczny przygotowania ciasta zachowując jednocześnie wspaniały smak i aromat.

    Więcej
  • Bakalie

    Bakalie

    Oferujemy bakalie:

    • Migdał łuskany
    • Migdał blanszowany
    • Migdał w płatkach
    • Śliwka suszona
    • Żurawina suszona
    • Orzech arachidowy połówka
    • Orzech arachidowy 2/4
    • Orzech arachidowy 4/6
    • Rodzynki
    • Orzech włoski
    • Figi
    • Daktyle
    • Wiórki kokosowe
    Opakowania 10, 12,5, 25 kg
    Więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe