...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Opcje filtrowania

















 
rozwiń opcje

Kategorie produktów i usług

Katalog Produktów i Usług

  • Mistrz Branży październik 2023 - wydanie specjalne CZEKOLADA #3

    Mistrz Branży październik 2023 - wydanie specjalne CZEKOLADA #3

    Jak stosować masło kakaowe? Jaką temperaturę powinna mieć polewa czekoladowa? Na czym polega projektowanie swojej czekolady w laboratorium Or Noir? Czy prowadzenie pracowni czekolady jest opłacalne? I Jaka jest najważniejsza rada dla chocolatierów i pastry chefów mistrza Luisa Amado?

    SPIS TREŚCI

    Rozmowa Mistrza Branży
    Wizjoner i perfekcjonista – rozmowa z Luisem Amado
    Dobrą czekoladę degustujemy, nie jemy – rozmowa z Krzysztofem Zamczykiem
    Od Amsterdamu do Sopotu, od olejów do czekolady – rozmowa z Tomem Sicińskim

    Mistrz produkcji
    Trendy w czekoladzie na 2024 rok – będzie roślinnie, odpowiedzialnie i... nastrojowo
    5 sposobów jak przetrwać zimę dzięki kakao
    Więcej masła kakaowego
    Skok na głęboką czekoladę
    Luker Chocolate – kolumbijska czekolada
    Czekolada z misją
    Pod przykryciem czekolady

    Receptury
    Pralina porzeczka / słonecznik
    Makaronik kakaowy z czekoladowym ganache 'em
    Mirror glaze kakaowy
    Pralina czarne złoto
    Pralina red fruits&smoked caramel
    Batony
    Tarta migdał
    Roślinna rozkosz pistacjowo-orzechowa

    Mistrz zarządzania
    Czekolada – luksus dla podniebienia
    Słodka królowa – rozmowa z Natalią Aurorą Ignacek

    Flesh news
    Or Noir – z wizytą w laboratorium czekolady
    III Mistrzostwa Polski na Pralinę
    World Chocolate Masters

     

    ZAPRASZAMY DO INSPIRUJĄCEJ LEKTURY

    Pobierz numer w PDF >

    Kup bieżący numer Mistrza Branży w wersji drukowanej > 

    Więcej
    oferta
    inne
    producent
    Mistrz Branży, wydawnictwo Grupa 69
    sprzedawca
    Mistrz Branży

    cena 39,00 zł

  • Smażalnik Innovaback FG

    Smażalnik Innovaback FG

    Istnieje wiele argumentów przemawiających za systemem pieczenia InnovaBack FG. Wymienimy tutaj kilka z nich, a dla osób zainteresowanych chętnie omówimy o wiele więcej podczas osobistej demonstracji.

    Na początek kilka ważnych punktów:
    - Mniejsze koszty eksploatacji;
    - Najnowsza technologia chmury (bardzo ważne, aby uniknąć opłat możesz zaoszczędźić na niepotrzebnych wizytach serwisowych);
    - Mniejsze wydatki na personel;
    - Stół do podawania ciasta drożdżowego ze stałym i elastycznym podawaniem;
    - Podajnik do ciasta - sterowany za pomocą głównego panelu;
    - Nadziewarka - wypełnia (prawie) wszystko i cechuje się precyzyjnym dozowaniem (nawet kawałki owoców w dżemie nie stanowią już problemu).

     

     

     

    Więcej
    oferta
    sprzedaż
    producent
    InnovaBack
    sprzedawca
    Perfekt
  • Krajalnica do chleba TREIF Diskus SB

    Krajalnica do chleba TREIF Diskus SB

    Bezpieczeństwo przy samoobsługowym krojeniu chleba. Firma TREIF pozostaje wierna swojej zasadzie, by kroić chleb bezolejowo, również w przypadku samoobsługowej maszyny DISKUS SBS. DISKUS SBS kroi czysto wszystkie rodzaje chleba.

    Krajalnica do chleba ze znakiem GS wyposażona jest w niezawodny system bezpieczeństwa, który eliminuje ryzyko skaleczenia.

    Klient w strefie samoobsługi może przyciskiem wybrać jedną z trzech grubości kromek.

    W marciu 2010 na drugich pod względem wielkości w Europie branżowych targach piekarnictwa za potencjał innowacyjny maszyny DISKUS SB została firmie TREIF przyznana nagroda za innowacyjność.

    Najważniejsze korzyści w skrócie:
    - Technika krojenia i zwarta budowa.
    - Uniwersalna krajalnica do chleba: kroi wszystkie rodzaje chleba (nawet prosto z pieca) bez smarowania noża.
    - Łagodny dźwięk: krojenie zoptymalizowane pod względem hałasu.
    - Długi okres eksploatacji noża tarczowego dzięki specjalnie szlifowanemu ostrzu.

    Higiena i obsługa:
    - Automatyczne włączanie przyciskiem po zamknięciu pokrywy zabezpieczającej.
    - Automatyczny uchwyt kromek, który podczas procesu krojenia chroni kromki, a tym samym ułatwia wyjęcie pokrojonego pieczywa.
    - Bezpośredni dostęp do strefy krojenia w celu czyszczenia i wymiany noża.

    Bezpieczeństwo:
    - Niezawodny system bezpieczeństwa z automatycznym chwytakiem bochenka i automatycznym wyrzutnikiem kocówki.
    - Dzięki absolutnie pewnej blokadzie pokrywy ryzyko skaleczenia klienta w strefie samoobsługi jest wykluczone: brak dostępu do noża oraz haka chwytaka przy otwartej pokrywie zabezpieczającej.

     







    Więcej
    oferta
    sprzedaż
    producent
    TREIF/MAREL
    sprzedawca
    Perfekt
  • Obieraczki do jabłek Feuma ASETSM i Feuma ASETM

    Obieraczki do jabłek Feuma ASETSM i Feuma ASETM

    Jabłka to owoce używane w gastronomii w dużych ilościach, które w dodatku są pracochłonne w obieraniu i krojeniu. Profesjonalne, przemysłowe obieraczki do jabłek to automatyczne urządzenia przeznaczone do użytkowania w hotelach, restauracjach, zakładach przetwórstwa warzywno-owocowych, profesjonalnych zapleczach kuchennych oraz innych miejscach, w których hurtowo przygotowuje się jedzenie. Wiele przedsiębiorstw decyduje się na zakup obieraczek do jabłek ze względu na przyśpieszenie oraz zwiększenie efektywności danego procesu. Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą.

    Dlaczego obieraczka do jabłek FEUMA to dobry wybór?
    - Maksymalnie wykorzystasz surowiec
    - Zwiększysz wydajność
    - Zaoszczędzisz czas

    Proces obierania jabłek przy wykorzystaniu naszych urządzeń jest szybki i prosty. Nasze urządzenia umożliwiają regulację grubości obierania, jak i krojenia. W ten sposób możemy zaoszczędzić surowiec i uzyskać idealnie, cienkie obrane jabłko.

    W naszej ofercie posiadamy 2 typy obieraczek do jabłek, które dostosowane są do Państwa indywidualnych wymagań: FEUMA ASETM i FEUMA ASETSM.

     

    Więcej
    oferta
    sprzedaż
    producent
    Feuma
    sprzedawca
    Perfekt
  • Maszyna kuchenna Feuma HU 1020-2

    Maszyna kuchenna Feuma HU 1020-2

    Wielozadaniowa maszyna kuchenna

    Modele: HU 1030-H, HU 1020-2H, HU 1020-2

    Funkcje: Rozcieranie, tarcie, sitkowanie, rozdrabnianie, krojenie w kostkę, mieszanie, ubijanie, ugniatanie, krojenie, mielenie, roztrząsanie, kruszenie, krojenie pasków, plasterkowanie.

    Zastosowanie:
    Hotele, restauracje, bary
    Supermarkety
    Firmy cateringowe i gastronomiczne
    Producenci żywności
    Przetwórstwo owoców i warzyw

     

    Więcej
    oferta
    sprzedaż
    producent
    Feuma
    sprzedawca
    Perfekt
  • Łuskarka do lodu MAJA SAH 500

    Łuskarka do lodu MAJA SAH 500

    Maszyna do szerokiego zakresu zastosowań chłodniczych:
    - Higieniczna produkcja lodu do chłodzenia żywności
    - Produkcja lodu płatkowego
    - Łatwa obsługa
    - Szeroka gama niestandardowych akcesoriów i opcji

    Kompaktowe maszyny do lodu płatkowego MAJA-SAH-L oferują szeroki wybór jednostek produkujących lód (od 250kg/24h wydajności lodu do 3000kg/24h).

    Dzięki zintegrowanemu agregatowi skraplającemu MAJA-SAH doskonale spełnia wszelkie wymagania dotyczące lodu płatkowego w masarniach, piekarniach, supermarketach, hotelach, restauracjach, firmach cateringowych oraz wszelakich zastosowaniach niespożywczych.

     

     



    Więcej
    oferta
    sprzedaż
    producent
    Marel
    sprzedawca
    Perfekt

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe