...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Opcje filtrowania

















 
rozwiń opcje

Kategorie produktów i usług

Katalog Produktów i Usług

  • Hein ECOSTONE²

    Hein ECOSTONE²

    20% oszczędności energii

    Piec piekarniczy obrotowy , ze zintegrowanym systemem odzysku ciepła i oddawaniem go do wnętrza komory wypiekowej dzięki zastosowaniu zespolonej izolacji cieplnej.

    Piece dostępne na 1 ,2 i 4 wózki, powierzchnia wypiekowa 4,3 m2 – 38,4 m2

    CIEPŁO ZOSTAJE W PIECU
    Aby obniżyć powszechnie znane wysokie temperatury spalin pieca obrotowego, na tylniej ścianie komory wypiekowej pieca LuxRotor zamontowano zespoloną izolacją cieplną (bloczki ceramiczne) połączoną z systemem odzysku ciepła.

    To co w komorze wydaje się prostą „ścianą ceramiczną", okazuje się wyrafinowanym urządzeniem służącym do odzyskiwania ze spalin maksymalnej ilości energii.

    Straty ciepła przy załadunku i rozładunku pieca są szybko uzupełniane, przy czym spowolnieniu ulega szybki spadek temperatury.

     

     

     

    Więcej
  • Uni Kąski

    Uni Kąski

    Chrupiące grissini, nadziewane mini zapiekanki i świderki, puszyste paluchy czy chlebek do rwania to propozycja dla zapalonych kibiców, koło której trudno przejść obojętnie.

    Kruche, puszyste, nadziane, z posypką lub bez, do rwania i chrupania – by stworzyć idealny zestaw meczowych przekąsek.

    W folderze mamy 7 prostych i szybkich w wykonaniu wypieków, które porwą swoim smakiem każdego, bez względu na to kto strzeli gola i jaki będzie wynik meczu, po zjedzeniu UNI-KĄSKÓW humor dopisze każdemu.

     

    Więcej
  • Drożdże Perfekta Czerwona

    Drożdże Perfekta Czerwona


    Drożdże uniwersalne o najwyższej jakości
    Idealne do pieczywa zwykłego, wyborowego, półcukierniczego, mieszanego i na bazie ciast mrożonych. Szczególnie polecane są w technologiach produkcji opartych na mrożeniu ciast surowych oraz w odroczonych technologiach wypieku. Przy dobraniu odpowiedniej dozy drożdże czerwone można zastosować we wszystkich fermentacjach. Perfekta Czerwona to stabilność w różnych zastosowaniach.

    Więcej
    oferta
    sprzedaż
    producent
    Lesaffre
    sprzedawca
    Lesaffre
  • Bułka Fitness

    Bułka Fitness

    Bułka Fitness to 30% mieszanka piekarska do produkcji pszennego pieczywa ziarnistego.

    Mieszanka piekarska polecana do wyrobu pszennych bułek ziarnistych, ale również świetnie się sprawdzi do produkcji chleba.

    Produkt jest przeznaczony dla konsumentów, którzy prowadzą zdrowy styl życia oraz są zainteresowani żywnością funkcjonalną.

    Odpowiednio dobrana formuła, która daje ilość ok. 16% ziaren w wypieczonym produkcie, zapewnia długie poczucie sytości przy jednoczesnym dostarczeniu korzyści prozdrowotnych.

    Gotowy wyrób jest źródłem: witaminy E, cynku, magnezu, potasu, błonnika pokarmowego oraz białka, a także ma wysoką zawartość fosforu, miedzi oraz manganu. Bułki Fitness wyróżniają się wilgotnym, elastycznym miękiszem, utrzymującą się długą świeżością pieczywa oraz cienką, ciemnozłocistą skórką z widocznymi ziarnami.

    Produkt sprawdzi się zarówno w obróbce ręcznej, jak również maszynowej.

    Mieszanka piekarska jest opatrzona znakiem „Clean Label”.

     

    Więcej
    oferta
    sprzedaż
    producent
    Lesaffre
    sprzedawca
    Lesaffre
  • Mistrz Branży grudzień 2022

    Mistrz Branży grudzień 2022

    Panettone na drożdżach czy zakwasie? Czy czosnek pasuje do cukru? Co przyniesie rok 2023? Jak funkcjonuje restauracja oparta na deserach? Dlaczego robienie paczek świątecznych to dobry pomysł dla lodziarni? A na naszej okładce najmłodszy laureat w historii World Chocolate Masters - Lluc Crusellas.

    SPIS TREŚCI

    Mistrz produkcji
    Tortologia
    Szef kuchni pisze. Magia świąt
    Receptury świąteczne:
      - Radosne Trio
      - Soczysta babeczka drożdzowa
      - Chleb gruszka i pietruszka
      - Sękacz
      - Gwiazdkowe cakeslices
      - Świąteczny tort
      - Monoporcja piernik/mandarynka/karmel
      - Teide
      - Monoporcja jagoda/karmel
      - Sękacz w odświętnej szacie
      - Pieczywo i słodkości z czosnkiem
    Tradycyjna piekarnia rzemieślnicza a automatyzacja
    Panettone idealne
    Lody a koszty mediów – uwagi na czas kryzysu

    Mistrz zarządzania
    Gwarancja jakości od samego początku
    Kryzysowe zarządzanie #Słodko już było
    Czas na lunch!
    Prezent – pomysł na sprzedaż
    Za drzwiami piekarni

    Flash news

     

    ZAPRASZAMY DO INSPIRUJĄCEJ LEKTURY

    Pobierz numer w PDF >

    Kup bieżący numer Mistrza Branży w wersji drukowanej > 

    Więcej
    oferta
    inne
    producent
    Mistrz Branży, wydawnictwo Grupa 69
    sprzedawca
    Mistrz Branży
  • Krapfenkoncentrat Vegan - mieszanka do wegańskich pączków i drożdżówek

    Krapfenkoncentrat Vegan - mieszanka do wegańskich pączków i drożdżówek

    W odpowiedzi na potrzeby konsumentów i rosnący trend na wypieki roślinne stworzyliśmy Krapfenkonzentrat Vegan – mieszankę cukierniczą do tworzenia smacznych, roślinnych (odpowiednich dla wegan) pączków, drożdżówek i placków drożdżowych.

    Krapfenkoznentrat Vegan smakuje tak dobrze, jak klasyczny odpowiednik.

    Przekonaj się, że tworzenie pysznych pączków i ciast drożdżowych bez użycia jaj, dzięki rozwiązaniom Puratos, może być proste, wygodne i szybkie.

    Korzyści
    - 100 % wyłącznie roślinnych składników;
    - wszechstronność zastosowania: pączki, drożdżówki, placki drożdżowe z owocami, chałki;
    - stabilność procesu, do obróbki ręcznej i mechanicznej;
    - możliwość mrożenia i zastosowania wielu metod produkcji: metoda bezpośrednia, odroczony rozrost.

     

    Więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe