...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Opcje filtrowania

















 
rozwiń opcje

Kategorie produktów i usług

Katalog Produktów i Usług

  • Czekolada kuwertura deserowa 56,5%

    Czekolada kuwertura deserowa 56,5%

    Do oblewania wyrobów ciastkarskich, piekarskich i galanterii cukierniczej, do formowania skorupek pralin, jako składnik musów czekoladowych, ganaszy oraz czekoladowych mas kremowych do przekładania tortów i rolad.

    Zawartość części kakaowych min. % 56,5
    Zawartość tłuszczu min. % 34
    Opakowanie Karton 4 kg, 10 kg
    Czekolada kuwertura deserowa 56,5%

     




    Więcej
    oferta
    sprzedaż
    producent
    Terravita
    sprzedawca
    Terravita
  • Czekoladowe

    Czekoladowe

    Czekoladowe to wyjątkowo aromatyczna mieszanka do wyrobu ciast biszkoptowo - tłuszczowych o smaku czekoladowym.

    To mieszanka, na bazie której możemy przyrządzić ciasto o intensywnych czekoladowym aromacie i niepowtarzalnym smaku.

    Dzięki swoim właściwościom: puszystemu i wilgotnemu miękiszowi, a jednocześnie dużej stabilności, Czekoladowe firmy Lesaffre może być wykorzystywane jako podstawa najróżniejszych receptur i z pewnością zadowoli wyszukane gusta klientów. Jego mocny czekoladowy aromat oraz wilgotny, puszysty miękisz to tylko nieliczne z atutów tego ciasta.

    Więcej
    oferta
    sprzedaż
    producent
    Lesaffre
    sprzedawca
    Lesaffre
  • Kakao czekolada 65%

    Kakao czekolada 65%

    Kakao czekolada 65% Santander 2,5 kg Fino de Aroma

    Odmiana: Fino de Aroma z własnej plantacji
    Pochodzenie: Kolumbia
    Waga: 2,5 kg
    Marka: Luker Chocolate (CasaLuker)
    Skład: Kakao masa, cukier, masło kakaowe, lecytyna, ekstrakt wanilii
    Nie zawiera: GMO, glutenu, tłuszczu palmowego

    Co to jest – kuwertura czekoladowa?
    Nazwa couverture pochodzi z języka francuskiego i oznacza osłonę lub pokrywę.
    Warto od razu wyjaśnić, że kuwertura a gorzka czekolada to dwie różne rzeczy, nawet jeśli ich skład wydaje się na pierwszy rzut oka niemal identyczny.

    Pierwszą i najważniejszą różnicą jest zawartość masła kakaowego, w kuwerturze wynosi ona 32-39%, łączna zawartość miazgi kakaowej musi natomiast wynosić minimum 54%.

    Zastosowanie
    Kuwertura ma szerokie zastosowanie w kuchni. Przede wszystkim sprawdza się doskonale przy przygotowywaniu polew czekoladowych na ciasta, gorącej czekolady, torty czy lody, a także jako pokrycie do różnego rodzaju pralinek i czekoladowych tabliczek.

    Więcej
  • Mistrz Branży październik 2023 - wydanie specjalne CZEKOLADA #3

    Mistrz Branży październik 2023 - wydanie specjalne CZEKOLADA #3

    Jak stosować masło kakaowe? Jaką temperaturę powinna mieć polewa czekoladowa? Na czym polega projektowanie swojej czekolady w laboratorium Or Noir? Czy prowadzenie pracowni czekolady jest opłacalne? I Jaka jest najważniejsza rada dla chocolatierów i pastry chefów mistrza Luisa Amado?

    SPIS TREŚCI

    Rozmowa Mistrza Branży
    Wizjoner i perfekcjonista – rozmowa z Luisem Amado
    Dobrą czekoladę degustujemy, nie jemy – rozmowa z Krzysztofem Zamczykiem
    Od Amsterdamu do Sopotu, od olejów do czekolady – rozmowa z Tomem Sicińskim

    Mistrz produkcji
    Trendy w czekoladzie na 2024 rok – będzie roślinnie, odpowiedzialnie i... nastrojowo
    5 sposobów jak przetrwać zimę dzięki kakao
    Więcej masła kakaowego
    Skok na głęboką czekoladę
    Luker Chocolate – kolumbijska czekolada
    Czekolada z misją
    Pod przykryciem czekolady

    Receptury
    Pralina porzeczka / słonecznik
    Makaronik kakaowy z czekoladowym ganache 'em
    Mirror glaze kakaowy
    Pralina czarne złoto
    Pralina red fruits&smoked caramel
    Batony
    Tarta migdał
    Roślinna rozkosz pistacjowo-orzechowa

    Mistrz zarządzania
    Czekolada – luksus dla podniebienia
    Słodka królowa – rozmowa z Natalią Aurorą Ignacek

    Flesh news
    Or Noir – z wizytą w laboratorium czekolady
    III Mistrzostwa Polski na Pralinę
    World Chocolate Masters

     

    ZAPRASZAMY DO INSPIRUJĄCEJ LEKTURY

    Pobierz numer w PDF >

    Kup bieżący numer Mistrza Branży w wersji drukowanej > 

    Więcej
    oferta
    inne
    producent
    Mistrz Branży, wydawnictwo Grupa 69
    sprzedawca
    Mistrz Branży

    cena 39,00 zł

  • Smażalnik Innovaback FG

    Smażalnik Innovaback FG

    Istnieje wiele argumentów przemawiających za systemem pieczenia InnovaBack FG. Wymienimy tutaj kilka z nich, a dla osób zainteresowanych chętnie omówimy o wiele więcej podczas osobistej demonstracji.

    Na początek kilka ważnych punktów:
    - Mniejsze koszty eksploatacji;
    - Najnowsza technologia chmury (bardzo ważne, aby uniknąć opłat możesz zaoszczędźić na niepotrzebnych wizytach serwisowych);
    - Mniejsze wydatki na personel;
    - Stół do podawania ciasta drożdżowego ze stałym i elastycznym podawaniem;
    - Podajnik do ciasta - sterowany za pomocą głównego panelu;
    - Nadziewarka - wypełnia (prawie) wszystko i cechuje się precyzyjnym dozowaniem (nawet kawałki owoców w dżemie nie stanowią już problemu).

     

     

     

    Więcej
    oferta
    sprzedaż
    producent
    InnovaBack
    sprzedawca
    Perfekt

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe