...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja AU

Iga Sarzyńska podbija Toruń

Drugi lokal z wysmakowanymi piernikami Igi Sarzyńskiej już otwarty!

Toruń pokochał pierniki Igi Sarzyńskiej tak bardzo, że właścicielka lokalu zdecydowała się na stworzenie kolejnego miejsca. 18 stycznia od samego rana działa ten na ulicy Szerokiej. Na 100 metrach kwadratowych pracowni pracują – prócz właścicielki  –  4 osoby, tworząc słodkie dzieła, która następnie zapełniają półki liczącego tyle samo metrów sklepu.

 

 

Wraz ze swoim partnerem piernikowa mistrzyni stworzyła klimatyczne miejsce w stylu vintage. XII-wieczne odrestaurowane deski na suficie i oryginalne cegły budynku doskonale wkomponowują się w charakter miejsca. Lokal utrzymany w kolorach czerni, szarości i miedzi doskonale eksponuje kute ręcznie regały wypełnione zdobionymi piernikami. A dzięki odpowiednio wykonanej wentylacji między częścią roboczą a sklepową goście mogą cieszyć się zapachem świeżych wypieków.

 

 

Całość dopełniają oryginalne lampy zaprojektowane przez Łukasza Engela, a szyby bez wsporników pozwalają przechodniom zajrzeć do magicznego świata Igi Sarzyńskiej. Z całą pewnością ciągle zapełniająca się nowościami oferta również ich skusi. Podczas otwarciau można było spróbować, m.in. piernych pierników z czarnymi pieprzem i czekoladą, a także  pierników z płatkami kwiatów lub prażynką.

 

 

Bieżące wydanie czasopisma

Jak wygląda krajobraz po wirusowym tsunami? Przyglądamy się tym, którzy wyszli z kryzysu zwycięską ręką. Pytamy o to, co musieli zmienić. I pomagamy wdrożyć nowe pomysły i innowacje do twojego sklepu i pracowni.

  • Wykup prenumeratę

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Przejrzyj numer online lub pobierz PDF PDF >>

    Pełny numer dostępny tylko w prenumeracie >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji