...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja AU

Jeszcze wyższy smok w Katowicach!

Uwaga! Podnosimy poprzeczkę! Czekoladowy smok, który powstanie na hali targowej SweetTARGów, będzie jeszcze wyższy! Czy to zagwarantuje, że cukiernicy zdołają pobić rekord Polski? Przyjdźcie zobaczyć to na własne oczy!

Być może najbardziej znany smok mieszka w Krakowie, ale ten piękniejszy powstanie w Katowicach. Do tego będzie to najsłodszy smok, bo czekoladowy. To właśnie tu w Międzynarodowym Centrum Kongresowym 25 marca pdoczas Sweet TARGów cukeirnicy będą tworzyć rekordowego czekoladowego smoka. Właśnie dotarła do nas wiadomość, że będzie on jeszcze bardziej czekoladowy, niż planowano. Podnosimy poprzeczkę - zespół wykorzysta nie 50, a aż 80 kg czekolady i o 10 kg więcej masy cukrowej, niż planowano, bo 40 kg! Użyją też trudnej do przeliczenia ilości barwników w żelu. W końcu tyle wymaga 3 metrowy smok. Tak ogromny smok wymaga też równie wielkiego talentu. Nic dziwnego, że z zadaniem zmierzą się sami mistrzowie - Damian Wiśniewski, Łukasz Parzymski (aktualny Mistrz Polski w Lodziarstwie Expo Sweet 2017) oraz Teresa Trzaskalik. Co ciekawe, do pracy nie użyją ani jednej gotowej formy! Całość rzeźby zostanie wykonana ręcznie. Na pewno zrobi to niezapomniane wrażenie na zwiedzających. Ale cy zdołają pobić rekord Polski? To ocenią już Kontrolerzy Rekordów Polski. Tymczasem my trzymamy mocno kciuki i zapraszamy Was do tego samego! 

 

 

Rejestracja: KLIK!

Bieżące wydanie czasopisma

Poznaj sezonowe trendy tortowe oraz receptury lodziarskie finalistów Gelato Poland, przekonaj się jak ważne jest śniadanie w piekarni...

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji