...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja AU

Mistrz Dekoracji - wydanie specjalne już dostępne!

Po dłuższej przerwie wraca, a w nim: Marta Hidalgo i jej hipnotyzujące dzieła z czekolady plastycznej, słodkie stoły, torty kolosy, aktualne trendy dekoratorskie i 14 autorskich tutoriali polskich dekoratorek! Zacznij sezon razem z Twoim ulubionym Mistrzem Dekoracji w wydaniu specjalnym!

Mnóstwo oczekiwań, mnóstwo pracy i oto wreszcie jest! Dzisiaj oddajemy w Wasze ręce wyjątkowy numer Mistrza Dekoracji.  Pełen energii, inspiracji i dobrego smaku z pewnością posłuży Wam jako pomoc w przygotowaniu słodkości w sezonie wiosenno-letnim. 

 

Kup Mistrza Dekoracji >>> KLIK! 

 

Zmienił się nieco Mistrz Dekoracji, bo zmieniają się też trendy. Jednym z nich jest odchodzenie od wszechobecnej do tej pory masy cukrowej, na rzecz innych surowców, takich jak, np. czekolada plastyczna. Stąd też decyzja, by na naszej okładce pojawiła się mistrzyni modelowania w czekoladzie, Marta Hidalgo. Jak to możkiwe, że jej prace są tak realistyczne, a zarazem hipnotyzują baśniową i często mroczną aurą? Nam,hiszpańska artystka i zdobywczyni Cake Artist Of The Year Award 2019 opowiedziała o swojej pasji i technice pracy.

Wewnątrz numeru czeka na Was aż 14 tutoriali i 2 receptury. Wspaniali polscy artyści i pasjonaci dzielą się z Wami swoją wiedzą i talentem. Są wśród nich mistrzynie figurek, kwiatów z papieru waflowego, tortów 3D, techniki malowania, m.in. aerografem, pomysłów na proste techniki.  Tutoriale są skierowane głównie do osób początkujących, ale dzięki ich różnorodości każdy znajdzie tu coś dla siebie! Detale i zdjęcia "krok-po-kroku" sprawią, że Wasz warsztat zostanie z pewnością ubogacony o nowe zdolności i pomysły.

Z Ewą Bałdowską rozmawiamy o tortach kolosach, pytając, jak je tworzyć, przewozić, kroić i... uniknąć wielkiej katastrofy przy takich zamówieniach. Natomiast Ewa Wajs zdradziła nam, jak krok po kroku stworzyć modny i dopasowany do uroczystości słodki stół. Mnóstwo praktycznych wskazówek i bogatego doświadczenia - przeczytajcie te wywiady koniecznie przed rozpoczęciem sezonu komunijno-weselnego!

Nowością w „Mistrzu Dekoracji” jest fotograficzna prezentacja wyjątkowych komunijnych tortów – najlepsze podsumowanie trendów obowiązujących w sezonie 2020.

Miłośników nowości, poszukiwaczy topowych produktów z pewnością zainteresuje przegląd surowców i akcesoriów, po które warto sięgnąć w codziennej pracy, żeby ją usprawnić i przede wszystkim uatrakcyjnić efekt finalny.

 

Kup Mistrza Dekoracji >>> KLIK! 

 

Bieżące wydanie czasopisma

Dlaczego i jak warto fotografować jedzenie? Czy istnieje idealny roślinny zamiennik jaja kurzego? Jaka kawa sprzedaje się najlepiej w cukierni?

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji