...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja MW, materiał promocyjny

Nowości produktowe firmy Credin: Chleb Bawarski i Ciasto Cappuccino

Innowacyjne rozwiązania oparte o asortyment Credin gwarantują wsparcie koncepcyjne zarówno dla właściciela piekarni-cukierni jak i praktyków piekarzy i cukierników. Zachęcamy Państwa również do zapoznania się z naszą bogatą ofertą produktową i życzymy udanych wypieków!

WYPRÓBUJ Chleb Bawarski
– WYJĄTKOWO SMACZNY CHLEB

Wyjątkowo bogaty w składniki
Unikalna receptura Chleba Bawarskiego oparta jest na wyselekcjonowanych gatunkach mąki żytniej, pszennej i pełnoziarnistej orkiszowej z dodatkiem naturalnego słodu żytniego i zakwasu orkiszowego. Przyprawa bawarska – kompozycja kminku, kolendry, anyżu i kminu rzymskiego – wzbogaca Chleb Bawarski o subtelny, korzenny smak i  aromat.

Wyjątkowo pełne ziarna
Chleb Bawarski zawiera również bogate w dobroczynne kwasy tłuszczowe i błonnik siemię lniane; nasiona słonecznika, będące źródłem wielonasyconych kwasów tłuszczowych i witaminy E*; oraz płatki ziemniaczane naturalnie zapewniające dłuższą wilgotność chleba.

Wyjątkowo korzystny skład
Chleb Bawarski jest wolny od emulgatorów. Do jego wyrobu używane są wyłącznie najwyższej jakości surowce.

Wartość odżywcza w 100 g Chleba Bawarskiego:
Energia                   229,5 kcal / 956,4 kJ
Białko                      7,9 g
Węglowodany        40,7 g
Tłuszcz                    4,8 g
Średnia wartość odżywcza obliczona na podstawie receptury Credin.

Ciasto Cappuccino

Mieszanka oparta jest na ekskluzywnych surowcach tj.:

  • ekstrakcie kawy naturalnej,
  • pełnotłustym mleku w proszku,
  • naturalnym preparacie mlecznym z kajmakową nutą,
  • doskonałej jakości aromacie kawy wyselekcjonowanym z kilkudziesięciu propozycji,
  • naturalnym aromacie słodkiej śmietanki muśniętym prawdziwą wanilią.

 

Zalety:

  • łatwe i szybkie przygotowanie – miesza się tylko 2 min.
  • różnorodne i wszechstronne zastosowanie
  • charakterystyczny smak i zapach kawy cappuccino
  • puszysty, delikatny, równomierny miękisz
  • beżowy kolor ze „zmrożoną poświatą”   
  • ciasto z linii „soft” – dłużej zachowujące świeżość

 

Kontakt:

 

CREDIN POLSKA Sp. z o.o.

ul. Czysta 6
55-050 Sobótka
tel. 00 48 71 31 62 124
fax. 00 48 71 31 62 885
e-mail: credin.sobotka@credin.com.pl

Bieżące wydanie czasopisma

Poznaj sezonowe trendy tortowe oraz receptury lodziarskie finalistów Gelato Poland, przekonaj się jak ważne jest śniadanie w piekarni...

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji