...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja AK, materiał promocyjny

Praktyka - Twój chleb powszedni, nauczycielu

Ciągłe doskonalenie warsztatu pracy powinno być chlebem powszednim nauczycielek i nauczycieli. Z takiego założenia wyszedł Mirosław Łęczycki, właściciel Piekarni Staropolska, oraz Stowarzyszenie Kucharzy Polskich, którzy razem wcielili w życie pomysł bezpłatnych i profesjonalnych praktyk dla kadry dydaktycznej.

Trwa rekrutacja na bezpłatne i profesjonalne praktyki dla kadry dydaktycznej, czyli nauczycieli/ek zawodu, instruktorów/ek praktycznej nauki zawodu kucharz i pokrewnych oraz techników technologii żywności i pokrewnych. Połączenie części teoretycznej na wysokim poziomie z praktyką prowadzoną w przedsiębiorstwie piekarsko-cukierniczym to istota projektu Doskonalenie "Chlebem Powszednim" Nauczyciela Zawodu.

Projekt obejmuje spotkania diagnozujące organizowane w Pomorskiej Akademii Kulinarnej i 10-dniowe praktyki w przedsiębiortwie piekarsko-cukierniczym, należącym do znanego mistrza piekarza i cukiernika Mirosława Łęczyckiego. Priorytetem Projektu jest wypracowanie wspólnie z przedsiębiorcami i szkołami nowego podejścia do nauczania praktycznego. Podczas Projektu Uczestniczki i Uczestnicy, pod czujnym okiem ekspertów, wzbogacą swój warsztat pracy, aby ich uczniowie zdobyli odpowiednie przygotowanie do podjęcia pierwszej pracy i osiągania tytułów mistrza sztuki kulinarnej i piekarsko-cukierniczej.

Program działań
Działania zaplanowane w projekcie obejmują: spotkania diagnozujące w Pomorskiej Akademii Kulinarnej i praktyki w przedsiębiorstwie piekarsko-cukierniczym, należącym do sieci Dziedzictwa Kulinarnego Warmia Mazury Powiśle. Dzięki umiejętnemu połączeniu części teoretycznej i praktycznej udoskonalisz zarówno merytoryczny jak i metodyczny warsztat pracy.

Organizatorzy zapewniają:

- bezpłatne praktyki
- bezpłatny nocleg i wyżywienie
- ubezpieczenie od następstw nieszczęśliwych wypadków
- profesjonalny strój z logotypami projektu
- atrakcyjny czas wolny spędzony na zwiedzaniu uroków serca Warmii i Mazur

Projekt jest współfinansowany ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego.

Więcej informacji na stronie Projektu www.doskonaleniechlebem.pl

 

Bieżące wydanie czasopisma

Poznaj nowe trendy, takie jak kakao ceremonialne, zainspiruj się recepturami finalistów Mistrzostw Polski na Pralinę, dowiedz się jak tworzyć praliny.

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji