...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Dorosiowe Ranty, materiał promocyjny

Świąteczne Słodkości w nowoczesnym wydaniu – zapraszamy na szkolenie w Elblągu 5-6 grudnia 2020r.

Pomyśl już dzisiaj o szkoleniu przed świętami.Ostatnia okazja w tym roku, by podkręcić swój słodki warsztat i zaskoczyć gości oraz klientów słodkim świątecznym szaleństwem!

Zapraszamy do uczestnictwa w szkoleniach organizowanych  przez Pracownie Cukierniczą Cake Me  Cake Me - pracownia cukiernicza, Bajkowe Torty w Elblągu Bajkowe torty w Elblągu  oraz  firmę Dorosiowe Ranty  Dorosiowe ranty do pieczenia tortów i ciast .

Najbliższe szkolenie "Świąteczne Słodkości w nowoczesnym wydaniu", na które są jeszcze wolne miejsca odbędzie się 5-6 grudnia. Zachowując wszelkie środki ostrożności przez dwa dni będzie okazja do zapoznania się ze świątecznymi słodkościami w nowoczesnym wydaniu, pomysły na ich przygotowanie śmiało można wykorzystać w okresie świątecznym dla swoich klientów.

Weź udział >

DLACZEGO WARTO? 

Ze szkolenia wyniesiesz nie tylko wiedzę, sprawdzone przepisy, bezcenne porady - ale również zrobione przez siebie desery

Pod okiem dwóch prowadzących - Marleny Doroś oraz Katarzyny Chudy - wykonasz świąteczne, nowoczesne desery.

 


W programie, m.in.:
- 2 torty musowe wykańczane zamszem oraz mirror glaze
- tort tradycyjny z reniferem
- monoporcja „Czapka Mikołaja”
- piernikowe tiramisu
- trufle marcepanowe
- trufle korzenne ze śliwką
- wieniec bezowy z żurawiną i rozmarynem
- monoporcja „Bombka”
- tarta piernikowa z powidłami w zamszu czekoladowym
- proste i szybkie świąteczne ciasteczka
- temperowanie czekolady i dekoracje czekoladowe
- makaroniki z ganache cynamon-pomarańcza

Dodatkowo poznasz wiele połączeń smakowych oraz dowiesz się, jak sprawnie zorganizować sobie słodką produkcję,by ze wszystkim zdążyć na czas!

Czas trwania szkolenia 05.-06.12.2020r. (dwa dni szkolenia)

W cenie szkolenia: słodki poczęstunek, kawa, herbata oraz obiad.

Zapisy przez messengera na stronie Cake Me https://www.facebook.com/cakemegdansk  lub Bajkowe Torty w Elblągu https://www.facebook.com/BajkoweTortyElblag

 

 

Kolejne nasze szkolenia zaplanowane na rok 2021, zapraszamy:

Tort Piętrowy - SZKOLENIE LEVEL UP - 2 dni

SŁODKI STÓŁ - Słodkie Finger Food - Szkolenie 2 dni ***NOWE PRZEPISY

SŁODKI STÓŁ - Słodkie Finger Food - Szkolenie 2 dni ***NOWE PRZEPISY

Tort Piętrowy- SZKOLENIE LEVEL UP- 2 dni

 

Bieżące wydanie czasopisma

Oddajemy w Wasze ręce najnowszy numer, mocno pachnący świeżym chlebem rodem z San Francisco. Jest też o cieście parzonym, lodach w słoiku i tortach, które zbliżają do siebie ludzi.

  • Wykup prenumeratę

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Przejrzyj numer online lub pobierz PDF PDF >>

    Pełny numer dostępny tylko w prenumeracie >>




    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji