...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja AU, materiał promocyjny

Zawód cukiernik - oferta szkoleniowa

Chcesz zagwarantować sobie słodką przyszłość? - zostań cukiernikiem! Najpierw jednak przygotuj się odpowiednio do zawodu korzystając z oferty szkoleniowej w Akademii Słodka Kreacja, w której czeka cię ponad 200 godzin teorii i praktyki!

Cukiernik to słodki, lecz bardzo wymagający zawód. Liczy się tu zarówno pasja, talent, warsztat oraz wiedza. Niestety bardzo często podczas zająć w szkole gastronomicznej brakuje czasu na poznanie wielu istotnych aspektów sztuki cukierniczej. Dla tych uczniów, którzy kiedyś chcą być mistrzami branży, Akademi Słodka Kreacja przygotowała specjalne szkolenie. W szkoleniu może wziąć udział także pasjonat, który pragnie zająć się profesjonalnie pieczeniem oraz dekorowaniem ciast.

Dwumiesięczne szkolenie obejmuje 110 godzin teorii oraz 110 godzin praktyki, podczas której wyspecjalizowana kadra szkoląca zadba o wszechstronne przygotowanie do dalszej pracy.

Po zakończeniu kursu – szkolenia uczestnik szkolenia będzie:

- potrafił sporządzać podstawowe rodzaje ciasta, mas, pomad, kremów, które pozwolą na produkcje różnych asortymentów wyrobów cukierniczych;
- potrafił sporządzać półprodukty do dalszej produkcji wyrobów cukierniczych;
- umiał poznać i będzie potrafił zastosować podstawowy sprzęt do produkcji ciast, mas, kremów;
- potrafił przygotować sprzęt i urządzenia do zdobienia dekorowania półfabrykatów;
- potrafił dekorować półfabrykaty – gotowe wyroby cukiernicze.


Po ukończeniu kursu cukierniczego uczestnik kursu może podjąć pracę jako cukiernik lub asystent cukiernika.

Osoba, która ukończyła kurs otrzyma także zaświadczenie o ukończeniu kursu umiejętności zawodowych zgodnie z rozporządzeniem Ministra Edukacji Narodowej z dnia 11 stycznia 2012 roku w sprawie kształcenia ustawicznego w formach pozaszkolnych. Ukończenie kursu umożliwia przystąpienie do egzaminu czeladniczego zewnętrznego potwierdzającego kwalifikację zawodowe.

 



Nazwa szkolenia:
Adres: Akademia Dekoracji Tortów „Słodka Kreacja”
ul. J. Piłsudskiego 3F
72-010 Police
Data: Wrzesień-październik 2015 (dokładna data do ustalenia)
Koszt szkolenia:
1 -6 osób – 4200,00zł /osoba
7-10 osób - 3800, 00zł/osoba
Aby szkolenie zostało zrealizowane wymagane jest minimum 6 osób, natomiast max.10 osób. Szkolenia też są organizowane we współpracy z Urzędem Pracy, który pokrywa jego koszt.

Więcej informacji: KLIK 

 oraz w załączonym pliku PDF poniżej. 

Bieżące wydanie czasopisma

Poznaj sezonowe trendy tortowe oraz receptury lodziarskie finalistów Gelato Poland, przekonaj się jak ważne jest śniadanie w piekarni...

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji