...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja MW, materiał promocyjny

Znane targi w nowej odsłonie czyli BAKEPOL, 7-10 września 2013, Lublin

Najważniejsze i największe spotkania przedstawicieli branży piekarskiej, cukierniczej i lodziarskiej w Polsce mają miejsce naprzemiennie, w latach parzystych podczas Salonu Przemysłu Piekarniczego i Cukierniczego targów POLAGRA - TECH w Poznaniu, w latach nieparzystych na targach BAKEPOL.

Zgodnie z sugestiami wystawców i  zwiedzających od 2013 r. Targi Przemysłu Piekarskiego i Cukierniczego BAKEPOL odbywać się będą jesienią, w nowym terminie i w nowym miejscu - w Lublinie. Międzynarodowe Targi Poznańskie zapraszają na czwartą już edycję tych targów, która odbędzie się w dniach 7-10 września 2013 roku do Lublina.

Położenie geograficzne Lublina  ma szczególne znaczenie, bowiem stwarza szansę na znaczne rozszerzenie zasięgu terytorialnego wydarzenia, zwiększenie jego dostępności dla odwiedzających z regionu wschodniej Polski i nie tylko. Dla wystawców BAKEPOLU jest to bardzo ważne. Większa liczba odwiedzających to potencjalna szansa na nawiązanie większej liczby bezpośrednich kontaktów biznesowych, a tym samym zdobycia nowych rynków zbytu. Tym bardziej, że wzrost potencjalnych odwiedzających targi BAKEPOL w Lublinie nie dotyczy tylko odwiedzających z województw ościennych, ale również z państw graniczących ze ścianą wschodnią Polski. A tradycje i klimat Lublina wyjątkowo ułatwiają budowanie relacji z partnerami handlowymi z Białorusi, Łotwy, Ukrainy i Rosji, którzy chętniej tu przyjeżdżają.

Przyjeżdżający na targi BAKEPOL to zarówno przedstawiciele małych, rzemieślniczych piekarni i cukierni, jak i dużych zakładów, a także menadżerowie sieci handlowych, którzy szukają kontaktu z fachowcami, zależy im na znalezieniu konkretnych rozwiązań, poznaniu nowości, zebraniu informacji. Dla nich szczególnie cenny w biznesie jest bezpośredni kontakt.

Atutem Lublina jest również nowoczesna infrastruktura targowa i jej doskonała lokalizacja. Do dyspozycji zmotoryzowanych oddane są parkingi usytuowane na terenach wystawienniczych. Dworzec PKS i PKP znajdują się w odległości kilkuset metrów od terenów targowych. Dobre i wygodne połączenie z nowoczesnym Portem Lotniczym Lublin, realizującym połączenia krajowe i zagraniczne, zapewnia specjalna kolejka kursująca między stacją PKP a lotniskiem. Internauci w specjalnym plebiscycie uznali terminal pasażerski Portu Lotniczego Lublin za najciekawszy i najlepszy obiekt architektury w Polsce zrealizowanym w latach 2000-2012. Nie sposób również nie wspomnieć o tym, że tereny targowe znajdują się w odległości 2 km od prześlicznej, zabytkowej Starówki.

Przestrzeń wystawiennicza targów w Lublinie stwarza możliwości przygotowania profesjonalnej ekspozycji, wykreowania atrakcyjnego wydarzenia i zorganizowania interesujących biznesowych spotkań. A targi BAKEPOL to targi, na których obok tradycyjnych prezentacji na stoiskach targowych przygotowywane są specjalne demonstracje i wyjątkowe pokazy. Producenci i dystrybutorzy maszyn i urządzeń technologicznych, systemów technologicznych, pakowania i magazynowania chętnie pokazują na nich urządzenia podczas pracy „na żywo”. Mistrzowie piekarscy i cukierniczy często prezentują najlepsze techniki wypieku pieczywa, przygotowania i dekorowania wyrobów cukierniczych na specjalnych pokazach. Na targi przyjeżdżają profesjonaliści działający na rzecz branży piekarniczej i cukierniczej, mistrzowie zawodu – najlepsi piekarze i cukiernicy, którzy dzielą się swoją wiedzą i doświadczeniem również na konferencjach i biznesowych spotkaniach. Na targach prezentowane jest wszystko, co jest potrzebne do produkcji pieczywa, wyrobów cukierniczych i lodów począwszy od maszyn, poprzez technologie na nowoczesnych systemach informatycznych skończywszy.

Na stoiskach targowych nie brakuje surowców, półproduktów, dodatków i komponentów piekarniczych i cukierniczych podnoszących walory smakowe, estetyczne. Wielu wystawców promuje je organizując nie tylko pokazy ale również degustacje. To wszystko jest możliwe do zorganizowania w Lublinie, bowiem potencjał wystawienniczy targów umożliwia realizowanie nawet wyszukanych pomysłów.

Warto, więc szczególną uwagę poświęcić targom BAKEPOL organizowanym 7-10 września 2013 w Lublinie. Wszystko wskazuje na to, że będą one jeszcze większe i ciekawsze od poprzednich, na których ofertę zaprezentowało ponad 130 wystawców m.in. z Polski, Czech, Niemiec, Francji, Słowacji oraz Turcji, a zapoznało się z nią prawie 5500 profesjonalnych zwiedzających.

Więcej informacji: www.bakepol.pl


Kontakt  dla mediów:
Ewa Kozłowska
Zespół Promocji Sprzedaży
tel. +48 61 869 22 33,
e-mail: ewa.kozlowska@mtp.pl

Miłosz Zagórski
Zespół Promocji Sprzedaży
tel. +48 61 869 21 79,
e-mail: milosz.zagorski@mtp.pl

Bieżące wydanie czasopisma

Poznaj sezonowe trendy tortowe oraz receptury lodziarskie finalistów Gelato Poland, przekonaj się jak ważne jest śniadanie w piekarni...

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji