...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja AK

Zostań Piekarzem Roku 2016!

Zapraszamy wszystkich piekarzy i właścicieli piekarni, bez względu na wielkość firmy i staż pracy, do wzięcia udziału w prestiżowym konkursie na Piekarza Roku 2016! Przypominamy też o możliwości wystartowania w konkursie na "Rzeźbę Piekarsko-Cukierniczą". Gdzie? W Jaworze podczas Święta Chleba i Piernika.

26-28 sierpnia br. Jawor przyciągnie piekarzy i cukierników z całej Polski z racji Święta Chleba i Piernika. Jak co roku na Dolnym Śląsku nastąpi ogłoszenie wyników konkursu na „Piekarza Roku 2016”. Przypominamy: zwycięzcy przysługuje nieograniczone w czasie prawo do korzystania z tytułu Piekarz Roku w swojej pracy i na swoich wyrobach. Kandydatem może zostać każdy piekarz lub właściciel piekarni, bez względu na wielkość piekarni, staż pracy w zawodzie ani prowadzenia piekarni. Aby uczestniczyć w konkursach, a także by zaprezentować swoje wyroby jako wystawca.

Zgłoszenie konkursowe należy wysłać do 10 lipca br. pocztą na adres: Gmina Jawor, Rynek 1, 59-400 Jawor, faksem: 76 870 22 02 lub e-mailowo: promocja@jawor.pl z dopiskiem „Konkurs Piekarz Roku”. Zgłoszenia i regulamin konkursu Piekarz Roku dostępny TUTAJ

Zachęcamy również do udziału w konkursie na „Rzeźbę Piekarsko-Cukierniczą” w dwóch kategoriach wagowych: rzeźba mała do 5 kg i rzeźba duża powyżej 5 kg. Mistrzowie piekarnictwa i cukiernictwa będą mieli do zaprezentowania rzeźby z ciasta chlebowego, piernikowego lub innego o wysokich walorach artystycznych i technologicznych. Każda z rzeźb będzie wyeksponowana na stoisku uczestnika przez cały czas trwania imprezy. 

Zgłoszenie należy wysłać do 15 sierpnia 2016 r. na adres: Gmina Jawor, 59-400 Jawor, Rynek 1, z dopiskiem „Konkurs na Rzeźbę Piekarsko-Cukierniczą”, faksem na 76 870 22 02 lub drogą elektroniczną na adres: promocja@jawor.pl. Regulamin i formularz zgłoszeniowy dostępny TUTAJ

Bieżące wydanie czasopisma

Poznaj sezonowe trendy tortowe oraz receptury lodziarskie finalistów Gelato Poland, przekonaj się jak ważne jest śniadanie w piekarni...

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji