...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja MW, materiał promocyjny

Seminarium szkoleniowe w Litomyślu w Czechach

Czeski Litomyśl gościł w kwietniu seminarium szkoleniowe firmy PFAHNL

Seminarium odbyło się w dniach 8-9 kwietnia 2013

Poniedziałek 08.04.2013

 

10.00 rozpoczęcie seminarium

Tematyka:
Chleby ziarniste i mieszanki do produkcji pieczywa drobnego: orkiszowy z jabłkiem, żytni chleb szefa, ziemniaczany-nowość, Serwatkowy, Maraton z zawartością orzechów i ziaren,chleb kiełkowy - nowość,słońce, ciabatta rustikal-pieczywo śródziemnomorskie z dodatkiem oliwek, jogurtowe,muffin - nowość, pikantne oraz klasyczne),ciasto czekoladowe,kule alpejskie-nowość,kule serowe ,rogale serowe nowość,mini pizza

12.00 lunch dla klientów

Prezentacje nowych technologii w piekarstwie
Nowoczesne technologie  chłodnicze w przemyśle piekarniczym-prezentacja firmy Scotsman-Ice systems

14.00 podsumowanie pierwszego dnia seminarium pytania i dyskusja.

 

15.00 zakończenie seminarium.

 

16.00 Zakwaterowanie w hotelu

Czas wolny: zwiedzanie starego miasta, zakupy

19.00 uroczysta kolacja dla uczestników oraz zabawa do białego rana.

 

Wtorek 09.04.2013

 

8.00 Śniadanie oraz opuszczenie hotelu

10.00 Zwiedzanie zespołu pałacowego Litomyślu.

 

11.00 Wyjazd do Polski

Bieżące wydanie czasopisma

Poznaj sezonowe trendy tortowe oraz receptury lodziarskie finalistów Gelato Poland, przekonaj się jak ważne jest śniadanie w piekarni...

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji