Uniwersalny 30 % koncentrat do wyrobu delikatnych mas biszkoptowych, wiedeńskich, piaskowych i biszkoptowo-tłuszczowych.
Podstawowe zalety produktu:
- Równomierny przyrost i równa powierzchnia wypiekowa
- Elastyczny, wilgotny miękisz
Szanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.
Uniwersalny 30 % koncentrat do wyrobu delikatnych mas biszkoptowych, wiedeńskich, piaskowych i biszkoptowo-tłuszczowych.
Podstawowe zalety produktu:
100% mieszanka do przygotowywania gofrów.
Podstawowe zalety produktu:
Biała masa do dekoracji i powlekania tortów.
Podstawowe zalety produktu:
Krem w proszku do produkcji delikatnego kremu śmietankowego.
Podstawowe zalety produktu:
Krem typu bita śmietana o dużej objętości, puszystości i delikatnym waniliowym smaku.
Podstawowe zalety produktu:
50% mieszanka do produkcji różnych wariantów ciastek i blatów kruchych.
Podstawowe zalety produktu: