Podstawowe zalety produktu:
- Niezwykle długo utrzymujący się połysk
- Nadaje się do obróbki maszynowej
- Idealna do wypieków zamrażanych oraz do kremów szwedzkich o długim okresie przydatności
Szanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.
Podstawowe zalety produktu:
Mieszanki do produkcji delikatnych małych pączków. Receptury z dodatkiem maślanki lub sera twarogowego.
Podstawowe zalety produktu:
100% mieszanka do produkcji faworków/chruścików/chrustów oraz innych ciast smażonych na głębokim tłuszczu.
Podstawowe zalety produktu:
25% skoncentrowana mieszanka do produkcji ciast drożdżowych. Zawiera jaja w proszku.
Podstawowe zalety produktu:
100% mieszanka do produkcji delikatnych małych pączków. Receptury z dodatkiem maślanki lub sera twarogowego.
Podstawowe zalety:
1500 g KOMPLET Korzenne Soft
520 g olej roślinny
680 g jaja
450 g woda
----------------------------
3150 g
Składniki połączyć i wyrobić na średnim biegu miksera. Gotowe ciasto rozsmarować w postaci blatów na papiery. Upiec.
czas mieszania: 3 minuty
temp. pieczenia: 250 °C
czas pieczenia: 6 minut
1000 g powidła śliwkowe
50-100 g KOMPLET Stabilizator Neutralny
-----------------------------
1100 g
Składniki połączyć i wymieszać. Powidła rozsmarować na trzy blaty korzenne, następnie zwinąć w rulon od krótkiej strony blatu (rulon składa się z trzech blatów korzennych). Po schłodzeni pokroić w plastry o grubości ok. 4 cm
i ułożyć płaską stroną na cienką warstwę okruszków biszkoptowych.
2000 g woda
700 g KOMPLET Krem Bravo
---------------------------------
2700 g
-------------------------------
6950 g łączna ilość
Składniki połączyć i wyrobić na średnim biegu miksera za pomocą gęstego mieszadła. Gotowy krem nanieść na wierzch „plastrów” korzennych za pomocą worka cukierniczego, uzyskując dowolny kształt i formę.
czas mieszania: 5 minut
Wierzch udekorować dowolnymi elementami czekoladowymi.