Krem na zimno w proszku o smaku i kolorze ajerkoniaku.
Do nadziewania pączków lub zapiekania.
• Popularne nadzienie do pączków
• Bardzo proste w przygotowaniu
• Powtarzalny efekt
• Smak doceniany przez konsumentów
Szanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.
Krem na zimno w proszku o smaku i kolorze ajerkoniaku.
Do nadziewania pączków lub zapiekania.
• Popularne nadzienie do pączków
• Bardzo proste w przygotowaniu
• Powtarzalny efekt
• Smak doceniany przez konsumentów
Produkt do posypywania gotowych wypieków przez sito lub maszynkę posypującą.
Jest odporny na działanie wilgoci dlatego znakomicie nadaje się do tłustych wypieków, pączków, strucli, ciast
owocowych i śmietanowych, wafli itp.
Można nim posypywać jeszcze ciepłe wypieki. Dzięki swojej strukturze w formie płatków produkt utrzymuje się na powierzchni i nie topi się.
• Idealny do dekoracji pączków
• Odporny na działanie wilgoci
• Sprawdza się przy dekorowaniu tłustych i ciepłych wypieków
• Długo utrzymuje się na powierzchni
Specyfikacja techniczna:
ziarnistość:średnica 0,1-0,2 mm
ciężar nasypowy: 570 g / l
temp. topnienia: 10 kg towaru w temp. do ok.: 38 °C
25 kg towaru w temp. do ok.: 40 °C
temp. zastosowania: 10 kg towaru: -25 °C do +38 °C
25 kg towaru: -25 °C do +40 °C
Niezawodny premiks do wypieków drożdżowych, zwłaszcza pączków i ciast półfrancuskich.
Podstawowe zalety produktu:
• Doskonale sprawdza się przy produkcji pączków
• Nadaje ciastu idealną strukturę
• Stosuje się także do wyrobu ciast: maślanych, drożdżowych, półfrancuskich oraz bułeczek
• Wyjątkowo długi okres zachowania świeżości