...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja AU

Baking the Future: międzynarodowy projekt dla startupów

Baking the Future to międzynarodowy projekt grupy Europastry. Do udziału w nim zostały wybrane 4 startupy, który mają zmienić sektor piekarniczy.

Projekt promujący innowacje w piekarstwie został zainicjowany przez Europastry, globalną markę działającą w sektorze pieczywa mrożonego, z siedzibą w Barcelonie. Zgłoszenia do udziału w projekcie napłynęły z 11 krajów. Wśród kryteriów znalazły się m.in. rozwiązywanie problemów zrównoważonego rozwoju, zdrowia, poprawa doświadczeń klientów, rozwój technologii, z naczelną zasadą poprawy produkcji bez utraty jakości. Finalnie do Baking the Future zaproszono 4 startupy:


  • DouxMatok (Izrael) - pracujący nad rozwiązaniami w zakresie redukcji cukru

  • Ajinomatrix (Belgia) - digitalizujący pomiary węchu i smaku za pomocą AI (sztucznej inteligencji), ułatwiający pozyskiwanie danych w tej dziedzinie

  • AgroSingularity (Hiszpania) - pracujący m.in. nad zrównoważonymi włóknami pochodzenia roślinnego mającymi przedłużać przydatność do spożycia pieczywa

  • Sacha Inchi (Kolumbia) - opracowujący innowacyjne, bioróżnorodne uprawy mające zaspokoić rynek superfoods.

 

 


Wymienione firmy wezmą udział w sześciomiesięcznym projekcie, podczas którego będą pracować nad własnymi rozwiązaniami, uzyskają profesjonalne doradztwo, skorzystają z zasobów Europastry (m.in. przestrzeni roboczej, ekspertów, sesji mentoringowych, działu badań i rozwoju). Projekt ma służyć opracowaniu, przetestowaniu i wprowadzeniu na rynek rozwiązań tych startupów, by sprawdzić ich rentowność. Na koniec projektu firmy zaprezentują swoje rozwiązania sieci prywatnych inwestorów.

źródło >>> KLIK!

 

Więcej informacji >>> Bakingfuture.com 

ESS

Bieżące wydanie czasopisma

Sernik idealny, czyli jaki? Jaką rolę jajko odgrywa w wypiekach? Wiosenne kwiaty z cukru krok po kroku. Historia piekarni Versailles. A na naszej okładce Branżowa Osobowość Roku - Agnieszka Krenc. Zapraszamy do lektury...

  • Wykup prenumeratę

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać



    Przejrzyj numer online lub pobierz PDF >>

    Drukowany numer dostępny w prenumeracie >>

    Piece Hoba do Jackowski

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji