...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja AU

Lodowo i zimowo - konkurs na deser

Lody do szarlotki, gorącej czekolady, a może chrupiących crepes? Zaprezentuj swój pomysł i zgarnij nagrodę!

Okres jesienno-zimowy wciąż nie jest dobrym czasem na sprzedaż lodów gałkowych. A może by tak uczynić z nich doskonały dodatek do rozgrzewającyh deserów? Weź udział w naszym konkursie na Facebooku Mistrza Branży i zawalcz o cenną nagrodę - szkolenie lodziarskie ufundowane przez Szymon Sapieha - Lody Naturalnie. 

 


Co trzeba zrobić? W komentarzu pod postem konkursowym zamieść zdjęcie swojej propozycji deseru z udziałem lodów i opisz krótko skład receptury. Losowanie w piątek 21.01.2022. 

Nagroda: Szkolenie Lodziarskie na poziomie zaawansowanym.

Szkolenie obejmuje:

– Produkcja lodów bez użycia aromatów i barwników- koncepcja

– Różnice w produkcji lodów bez użycia komponentów , a „naturalnie”

– „Lody bez cukru”- koncepcja, omówienie przepisów i składu

– Przygotowanie receptur na bazie NEUTRO 5

– Infuzje smakowe

– Pakiet 25 receptur do wyboru na bazie NEUTRO 5 w formacie exel

Po szkoleniu uczestnik:

- zna i rozumie surowce używane w lodziarstwie

- potrafi wykonać proste korekty w recepturach

- potrafi wykonać własny smak lodów na podstawie zbliżonych receptur

produkuje lody rzemieślnicze około 30% taniej

 

 

Wartość szkolenia 3000 zł (netto). Szkolenie dwudniowe, cena zawiera nocleg i wyżywienie. 

Zastrzegżenie! Uczestnik musi wziąć udział w szkoleniu w tym roku w umówionym wspólnie terminie. W przypadku braku miejsc, uczestnik otrzyma szkolenie indywidualne o podobnej lub wyższej wartości.

LINK DO POSTA KONKURSOWEGO >>> KLIK!

Bieżące wydanie czasopisma

Na jakie superowoce czekają Polacy tego lata? Jak obniżyć poziom cukru w produktach cukierniczych? Gdzie w Polsce serwuje się autentyczne japońskie słodkości? Jakie skarby znajdziemy w ogródku? Zapraszamy do lektury.

  • Wykup prenumeratę

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać



    Przejrzyj numer online lub pobierz PDF PDF >>

    Drukowany numer dostępny w prenumeracie >>


    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji