...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja AK, materiał promocyjny

Majowy rozkład szkoleń w Szkole Artystycznej

Wszystkich pasjonatów stylu angielskiego i artystycznego dekorowania pieczywa zapraszamy na majowe szkolenia w lubelskiej Szkole Artystycznej. Pierwsze szkolenie już 16 maja!

Szkolenie: Pieczywo artystyczne

Termin: 16 maja 2016 r.
Godz.: 9.00-15.00
Prowadzący: Wiesław Kucia
Cena: 300 zł

Szkolenie składa się z dwóch części – dekorowanie chlebka weselnego oraz tworzenie eksponatu 2D. Nauczycie się, jak przy użyciu ciasta martwego stworzyć kolorowe ozdoby i kwiaty na chlebek weselny. Będziecie również wykonywać eksponat artystyczny 2D (płaski).

Program szkolenia:

1. wyrabianie ciasta martwego
2. barwienie ciasta
3. tworzenie dekoracji i motywów
4. układanie kompozycji na chlebie
5. tworzenie eksponatu 2D z ciasta martwego

Zapewniamy:

1. stanowiska pracy wyposażone w sprzęt i materiały niezbędne do wyrobu pieczywa i dekoracji
2. surowce
3. dyplom potwierdzający ukończenie szkolenia
4. przerwę na poczęstunek
5. własnoręcznie stworzone udekorowane chlebki i eksponaty można zabrać do domu 

Szkolenie: Florystyka cukiernicza

Termin: 23 maja 2016 r.
Godz.: 9.00-15.00
Prowadząca: Iga Sarzyńska
Cena: 349 zł

Zapraszamy wszystkich pasjonatów stylu angielskiego na szkolenie z florystyki cukierniczej. Ekspertka od sugarcraftingu Iga Sarzyńska pomoże wam rozwinąć umiejętności tworzenia fantazyjnych kwiatów z masy cukrowej.

Program:

1. Charakterystyka masy cukrowej do tworzenia kwiatów
2. Charakterystyka sprzętu używanego przy florystyce cukierniczej
3. Omówienie i użycie barwników do mas cukrowych (pudrowe, żelowe)
4. Każdy uczestnik własnoręcznie wykona lilie, róże, kwiat kosmosu, słodkie groszki
5. Tworzenie kompozycji kwiatowych na torcie

Zapewniamy:

1. stanowiska pracy wyposażone w potrzebny sprzęt i materiały
2. surowce
3. dyplom potwierdzający ukończenie szkolenia
4. przerwę na poczęstunek

Bieżące wydanie czasopisma

Poznaj sezonowe trendy tortowe oraz receptury lodziarskie finalistów Gelato Poland, przekonaj się jak ważne jest śniadanie w piekarni...

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji