...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja AU

Najważniejsze święto branży cukierniczo-lodziarskiej już w styczniu!

SIGEP 2023 wystartuje w wielkim stylu z deserami w roli głównej, od 21 do 25 stycznia w centrum wystawienniczym w Rimini.

Ponad tysiąc marek weźmie udział w 44. edycji Sigep-The Dolce World Expo ‒ organizowanych przez Italian Exhibition Group międzynarodowych tragów lodów, ciast, pieczywa rzemieślniczego i kawy, które odbędą się w dniach 21-25 stycznia, w połączeniu z 7. edycją AB Tech Expo ‒ międzynarodowych targow technologii i produktów dla piekarni, ciastkarni i cukierni.

 


Osoby, które odwiedzą styczniową edycję SIGEP, będą miały niepowtarzalną okazję przyjrzeć się wszystkim łańcuchom dostaw obejmującym cały region, w którym rozwija się współpraca ze stowarzyszeniami sektora rzemieślniczego i przemysłowego, krajowymi i międzynarodowymi stowarzyszeniami producentów lodów, cukierników oraz piekarzy, barmanów i specjalistów od kawy. Pokazy, prognozy biznesowe, szkoleniowe i dotyczące rynków zagranicznych sprawiają, że SIGEP jest prawdziwym katalizatorem dla społeczności, która kładzie nacisk na wszystkie aspekty, począwszy od składników, poprzez produkty i najnowsze innowacje w zakresie maszyn i systemów.

Od ponad 40 lat SIGEP to również synonim ważnych międzynarodowych konkursów. To niezwykła okazja do skorzystania z profesjonalnych szkoleń i odkrywania nowych talentów na sześciu „arenach" prezentujących konkretne specjalizacje gastronomiczne.

Jest to również najbardziej kompletne wydarzenie, podczas którego profesjonaliści mogą zapoznać się z innowacjami technologicznymi i produktowymi oraz nowinkami na rynku międzynarodowym, a także mogą spotkać się z profesjonalistami w formacie „Vision Plaza", w którym znajdują się zarówno międzynarodowi analitycy Out-of-Home, jak i wielkie nazwiska w branży rzemieślniczych wyrobów cukierniczych.


Bieżące wydanie czasopisma

W czym tkwi fenomen bento cake? Co zagraża dziś najmocniej lodziarniom rzemieślniczym? Jakie nowinki pojawiły się na tegorocznych targach Sigep?

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać



     

    Drodzy Czytelnicy, wszystkie materiały na portalu Mistrz Branży są darmowe. Wspieramy tym rzemiosło, bo jest dla nas najważniejsze. Jeśli możecie, wspomóżcie również nasze dzieło wykupując prenumeratę lub przekazując cegiełkę na funkcjonowanie i rozwój. Z góry dziękujemy.

    wspieraj twórczość Mistrza Branży wspieraj twórczość Mistrza Branży
     


    Przejrzyj numer online lub pobierz PDF >>

    Drukowany numer dostępny w prenumeracie >>

    żytni IG niski indeks

    oprogramowanie dla piekarni

    Wypieki wegańskie puratos

    Lody MEC3

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji