...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja AU

Najważniejsze święto branży cukierniczo-lodziarskiej już w styczniu!

SIGEP 2023 wystartuje w wielkim stylu z deserami w roli głównej, od 21 do 25 stycznia w centrum wystawienniczym w Rimini.

Ponad tysiąc marek weźmie udział w 44. edycji Sigep-The Dolce World Expo ‒ organizowanych przez Italian Exhibition Group międzynarodowych tragów lodów, ciast, pieczywa rzemieślniczego i kawy, które odbędą się w dniach 21-25 stycznia, w połączeniu z 7. edycją AB Tech Expo ‒ międzynarodowych targow technologii i produktów dla piekarni, ciastkarni i cukierni.

 


Osoby, które odwiedzą styczniową edycję SIGEP, będą miały niepowtarzalną okazję przyjrzeć się wszystkim łańcuchom dostaw obejmującym cały region, w którym rozwija się współpraca ze stowarzyszeniami sektora rzemieślniczego i przemysłowego, krajowymi i międzynarodowymi stowarzyszeniami producentów lodów, cukierników oraz piekarzy, barmanów i specjalistów od kawy. Pokazy, prognozy biznesowe, szkoleniowe i dotyczące rynków zagranicznych sprawiają, że SIGEP jest prawdziwym katalizatorem dla społeczności, która kładzie nacisk na wszystkie aspekty, począwszy od składników, poprzez produkty i najnowsze innowacje w zakresie maszyn i systemów.

Od ponad 40 lat SIGEP to również synonim ważnych międzynarodowych konkursów. To niezwykła okazja do skorzystania z profesjonalnych szkoleń i odkrywania nowych talentów na sześciu „arenach" prezentujących konkretne specjalizacje gastronomiczne.

Jest to również najbardziej kompletne wydarzenie, podczas którego profesjonaliści mogą zapoznać się z innowacjami technologicznymi i produktowymi oraz nowinkami na rynku międzynarodowym, a także mogą spotkać się z profesjonalistami w formacie „Vision Plaza", w którym znajdują się zarówno międzynarodowi analitycy Out-of-Home, jak i wielkie nazwiska w branży rzemieślniczych wyrobów cukierniczych.


Bieżące wydanie czasopisma

Poznaj sezonowe trendy tortowe oraz receptury lodziarskie finalistów Gelato Poland, przekonaj się jak ważne jest śniadanie w piekarni...

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji