...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja PS

Niezwykła drużyna, niezwykła niespodzianka

Czy jest bardziej idealny sposób na złożenie hołdu cukiernictwu niż wykonanie tortu? Chyba nie! A jeśli taki tort zrobią wspólnie najlepsze dekoratorki, można spodziewać się niesamowitego dzieła.

Renata Martyna, Angelika Chwyć, Ewa Drzewicka, Malwina Franczak i Jowita Woszczyńska przygotowują na jubileuszową, 10. edycję targów Expo Sweet prawdziwą „bombę” (nie tylko kaloryczną). Wiedząc o tym, że Expo Sweet sku­pia w sobie wszystkie gałęzie branży cukierniczej, planują stworzenie ogrom­nego tortu, na którym znajdą się postaci karmelarza, czekoladziarza, piekarza i lodziarza oraz główna – cukiernika. Każda z dekoratorek wykona swoją część tortu, obrazującą jej styl. Duże figurki będą wieńczyć całość.

Renata Martyna – kontrowersyjna i oryginalna w wyborach projektów mi­strzyni tortów 3D będzie kapitanem drużyny utalentowanych dekoratorek. W jej skład wchodzą: Angelika Chwyć – zasłynęła idealnie odwzorowanymi figurka­mi amerykańskiej piosenkarki Beyoncé w Mistrzostwach Polski w Dekorowaniu Tortów 2017, Ewa Drzewicka – nie ma sobie równych w tworzeniu figurek anatomicznych, a zwłaszcza imponujących koni, Malwina Franczak – właści­cielka niesamowitej wyobraźni w tworzeniu tortów 3D, z talentem do łamania praw grawitacji w tortach antygrawitacyjnych, I zwyciężczyni konkursu Cake Festival Poland 2016 oraz Jowita Woszczyńska – autorka najdelikatniejszych elfów świata, mistrzyni Polski w Dekorowaniu Tortów 2017, która sięgnęła po brąz w Cake Designers World Championship 2017 w Mediolanie.
Będzie można obserwować je przy pracy i podziwiać dzieło. Póki co Panie nie zdradzają nic więcej – pozostaje czekać, aż rozpoczną się targi Expo Sweet (25-28 lutego)!

Ewa Drzewicka, Angelika Chwyć, Renata Martyna, Malwina Franczak i Jowita Woszczyńska – pięć dam polskiego dekoratorstwa wspólnie stworzy ogromny tort w hołdzie całej branży na 10-lecie Expo Sweet

Bieżące wydanie czasopisma

Mistrz Branży na Gwiazdkę, czyli czekolada mistrzów, ferment w cukiernictwie i siła fińskiego piekarstwa. Sprawdź receptury mistrzów z całego świata na świąteczne wypieki i desery z czekoladą. Stwórz własną tabliczkę "bean to bar", spróbuj trufli z kiszoną dynią, upiecz chleb korzenny i skosztuj fińskiego chleba...

Zobacz więcej
Bieżący numer

Polecamy przeczytać

Przejrzyj nowy numer online lub pobierz pdf PDF >>

Mistrz Branży

Maszyny i urządzenia do produkcji