...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja PS

Nowy koncept sprzedaży od Wiesheu Polska

W 2004 roku, kiedy Wiesheu wskazywało nowy kierunek rozwoju branży piekarniczej w Polsce, wiele osób nie wyobrażało sobie wypieku sklepowego w swoim modelu biznesowym. Kilkanaście lat wytrwałej pracy z klientami zaowocowało dla firmy pozycją lidera rynkowego w tym obszarze.

Wciąż inspirujemy klientów i wyposażamy ich kolejne sklepy w nasze stacje piekarnicze. Jeśli jeszcze nie prowadzisz wypieku sklepowego, to chętnie doradzimy, jak rozpocząć z nami ten projekt – bezpłatnie!

– Firma Wiesheu Polska, chcąc nadal wyznaczać standardy i kreować kolejne trendy na rynku, rozpoczyna pracę nad nowym konceptem! Robimy to, wprowadzając do swojego portfolio piec Atollspeed – mówi Przemysław Zapotoczny, dyrektor zarządzający polskiego oddziału firmy Wiesheu. – Chcemy wykorzystać szansę na zwiększenie obrotów w sklepach naszych klientów – dodaje. – Pierwsi z nich już pracują na Atollspeed w swoich sklepach i oferują klientom nowy asortyment, przyciągając kolejnych i podnosząc swoje obroty.

– Jesteśmy dobrze przygotowani do tego, aby z powodzeniem wprowadzić koncept oferty gastronomicznej do branży piekarniczej – zaznacza Roman Sykała, nowy pracownik Wiesheu Polska, odpowiadający za rozwój i sprzedaż marki Atollspeed w Polsce. – Za każdym razem wymaga to ode mnie indywidualnego podejścia – podkreśla.

 

 

Atollspeed jest piecem hybrydowym. Oznacza to, że wykorzystuje dowolną kombinację pracy mikrofali, nadmuchu gorącego powietrza i wysokiej temperatury (maks. 280oC). Można w nim smażyć, piec i grillować, nie martwiąc się o niepożądane zapachy w strefie klienta. Jest to obecnie najszybsze urządzenie do gotowania, dostępne w naszym kraju. Gotowanie w nim określane jest w branży jako speed cooking.

– Brak wiedzy kulinarnej nie będzie przeszkodą, aby wprowadzić w sklepie ofertę przekąskową, śniadaniową lub lunchową – zapewnia p.Roman. – Z pomocą przyjdzie firma Wiesheu Polska, oferująca wsparcie. Wystarczy skontaktować się ze mną, dzwoniąc pod numer telefonu +48 532 468 676 – zachęca.
Jeśli nasz nowy pomysł wzbudził zainteresowanie, zapraszamy do zajrzenia na nasz profil na Facebooku – Wiesheu Polska.Znajdziesz tam pierwszą porcję podstawowych informacji https://www.facebook.com/WiesheuPolska/

Dodatkowym wsparciem dla naszych klientów jest lista znakomitych przepisów, których przygotowaniem zajął się szef kuchni Wiesheu Łukasz Dobrowolski. Jest on ekspertem w swojej profesji, czego można doświadczyć, oglądając film z udziałem pieca Atollspeed 300H oraz p. Łukasza. Wystarczy wejść na nasz profil na YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=I6fyJ_gEfYg&feature=youtu.be 

 

Bieżące wydanie czasopisma

W czym tkwi fenomen bento cake? Co zagraża dziś najmocniej lodziarniom rzemieślniczym? Jakie nowinki pojawiły się na tegorocznych targach Sigep?

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać



     

    Drodzy Czytelnicy, wszystkie materiały na portalu Mistrz Branży są darmowe. Wspieramy tym rzemiosło, bo jest dla nas najważniejsze. Jeśli możecie, wspomóżcie również nasze dzieło wykupując prenumeratę lub przekazując cegiełkę na funkcjonowanie i rozwój. Z góry dziękujemy.

    wspieraj twórczość Mistrza Branży wspieraj twórczość Mistrza Branży
     


    Przejrzyj numer online lub pobierz PDF >>

    Drukowany numer dostępny w prenumeracie >>

    żytni IG niski indeks

    oprogramowanie dla piekarni

    Wypieki wegańskie puratos

    Lody MEC3

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji