...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja PS

Nowy koncept sprzedaży od Wiesheu Polska

W 2004 roku, kiedy Wiesheu wskazywało nowy kierunek rozwoju branży piekarniczej w Polsce, wiele osób nie wyobrażało sobie wypieku sklepowego w swoim modelu biznesowym. Kilkanaście lat wytrwałej pracy z klientami zaowocowało dla firmy pozycją lidera rynkowego w tym obszarze.

Wciąż inspirujemy klientów i wyposażamy ich kolejne sklepy w nasze stacje piekarnicze. Jeśli jeszcze nie prowadzisz wypieku sklepowego, to chętnie doradzimy, jak rozpocząć z nami ten projekt – bezpłatnie!

– Firma Wiesheu Polska, chcąc nadal wyznaczać standardy i kreować kolejne trendy na rynku, rozpoczyna pracę nad nowym konceptem! Robimy to, wprowadzając do swojego portfolio piec Atollspeed – mówi Przemysław Zapotoczny, dyrektor zarządzający polskiego oddziału firmy Wiesheu. – Chcemy wykorzystać szansę na zwiększenie obrotów w sklepach naszych klientów – dodaje. – Pierwsi z nich już pracują na Atollspeed w swoich sklepach i oferują klientom nowy asortyment, przyciągając kolejnych i podnosząc swoje obroty.

– Jesteśmy dobrze przygotowani do tego, aby z powodzeniem wprowadzić koncept oferty gastronomicznej do branży piekarniczej – zaznacza Roman Sykała, nowy pracownik Wiesheu Polska, odpowiadający za rozwój i sprzedaż marki Atollspeed w Polsce. – Za każdym razem wymaga to ode mnie indywidualnego podejścia – podkreśla.

 

 

Atollspeed jest piecem hybrydowym. Oznacza to, że wykorzystuje dowolną kombinację pracy mikrofali, nadmuchu gorącego powietrza i wysokiej temperatury (maks. 280oC). Można w nim smażyć, piec i grillować, nie martwiąc się o niepożądane zapachy w strefie klienta. Jest to obecnie najszybsze urządzenie do gotowania, dostępne w naszym kraju. Gotowanie w nim określane jest w branży jako speed cooking.

– Brak wiedzy kulinarnej nie będzie przeszkodą, aby wprowadzić w sklepie ofertę przekąskową, śniadaniową lub lunchową – zapewnia p.Roman. – Z pomocą przyjdzie firma Wiesheu Polska, oferująca wsparcie. Wystarczy skontaktować się ze mną, dzwoniąc pod numer telefonu +48 532 468 676 – zachęca.
Jeśli nasz nowy pomysł wzbudził zainteresowanie, zapraszamy do zajrzenia na nasz profil na Facebooku – Wiesheu Polska.Znajdziesz tam pierwszą porcję podstawowych informacji https://www.facebook.com/WiesheuPolska/

Dodatkowym wsparciem dla naszych klientów jest lista znakomitych przepisów, których przygotowaniem zajął się szef kuchni Wiesheu Łukasz Dobrowolski. Jest on ekspertem w swojej profesji, czego można doświadczyć, oglądając film z udziałem pieca Atollspeed 300H oraz p. Łukasza. Wystarczy wejść na nasz profil na YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=I6fyJ_gEfYg&feature=youtu.be 

 

Bieżące wydanie czasopisma

Poznaj nowe trendy, takie jak kakao ceremonialne, zainspiruj się recepturami finalistów Mistrzostw Polski na Pralinę, dowiedz się jak tworzyć praliny.

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji