...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja AK

Ostatnia szansa na udział w mistrzowskich szkoleniach!

Już tylko pojedyncze miejsca zostały na szkolenia z międzynarodowymi sławami sugarcraftingu podczas Cake Festival Poland. Upewnij się, że będą należeć do Ciebie lub pracownika twojej pracowni!

Praca z aerografem, 21.10.2016 – 3 ostatnie miejsca

Jak pracować z aerografem by nasz tort wyglądał zjawiskowo? Wszystkie tajniki pracy z tym narzędziem zdradzi mistrzyni Marielly Parra, która poprowadzi szkolenie w piątek, 21.10.2016. Nie zwlekaj, zarezerwuj już teraz jedni z 3 pozostałych miejsc.

Modelowanie twarzy, 22.10.2016 – 2 ostatnie miejsca

Jeśli chcesz nauczyć się perfekcyjnego modelowania twarzy, zapisz się na kurs prowadzony przez Marię Genna. Na Twoich oczach powstaną twarze postaci z Disneya, które zaskoczą swoją mimiką i perfekcją wykonania. Zostały już tylko 2 miejsca w sobotę 22.10.2016!

Cukrowe kwiaty, 23.10.2016 – 5 ostatnich miejsc

Interesuje cię proces tworzenia cukrowych kwiatów? Czeka na ciebie 5 ostatnich miejsc na warsztat Jarki Sipkovej, która oswoi tą trudną sztukę w niedzielę, 23.10.2016.

Wszystkie szkolenia odbędą się w hotelu Novotel w ramach I edycji Cake Festival Poland.
Festiwal odbędzie się w dniach 22-23 października w Międzynarodowym Centrum Kongresowym w Katowicach.

Więcej o Cake Festival Poland - sprawdź TUTAJ
Zapisy: tel. 881 610 660

Nie masz jeszcze biletu na Cake Festival Poland? Kup bilet online http://cakefestival.abilet.pl/

 

 

Bieżące wydanie czasopisma

Oddajemy w Wasze ręce najnowszy numer, mocno pachnący świeżym chlebem rodem z San Francisco. Jest też o cieście parzonym, lodach w słoiku i tortach, które zbliżają do siebie ludzi.

  • Wykup prenumeratę

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Przejrzyj numer online lub pobierz PDF PDF >>

    Pełny numer dostępny tylko w prenumeracie >>




    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji