...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja AU

Po Wrocławiu przyszedł czas na Toruń - Cukiernia Sowa otworzyła właśnie swój 166 lokal!

Słodka ekspansja bydgoskiej spółki Cukiernia Sowa trwa w najlepsze! W Toruniu, przy ul. Broniewskiego 61-63, powstał siódmy lokal Sowy w grodzie Kopernika, którego lokalizacja, aranżacja i oferta są znakomicie przemyślane i dopasowane do potrzeb mieszkańców tego miasta!

Słodki i przemyślany plan rozwoju sieci

Cukiernia Sowa to bydgoska spółka, która z powodzeniem promuje ręczne rzemiosło cukiernicze, jednocześnie rozwijając portfolio sklepów i nieustannie poszerzając asortyment. Słodkie wyroby powstające od 1946 roku w Bydgoszczy są już dobrze znane torunianiom, bowiem pierwszy lokal z szyldem Sowy został otwarty w tym mieście osiemnaście lat temu. Nie dziwi więc fakt, że w tegorocznych planach rozwoju sieci gród Kopernika także znalazł się na liście. 

 


- W tym roku po Wrocławiu, w którym w kwietniu otworzyliśmy sklep w Centrum Handlowym Wroclavia, przyszedł czas na Toruń. Lokal przy ul. Broniewskiego 61-63 to siódmy sklep naszej firmy w tym mieście, w którym z powodzeniem prowadzimy także obiekt hotelowy oraz restauracyjny. Obecnie nasza sieć liczy już 166 sklepy w 61 miastach w Polsce i poza jej granicami. Działalność na taką skalę jest wyzwaniem, z którym sprawnie radzimy sobie dzięki efektywnemu planowaniu i dobrze zorganizowanym procesom - mówi Michał Sowa, członek zarządu Cukierni Sowa sp. z o.o.

Rodzinne przedsiębiorstwo pełne słodkich talentów

Bydgoska spółka z branży cukierniczej niezmiennie od 1946 roku pozostaje wierna swoim zasadom. Cukiernia Sowa, mimo skali produkcji zapewniającej słodkie i słone wyroby dla 166 sklepów w Polsce i zagranicą, wciąż promuje rzemiosło cukiernicze i swoją działalność opiera na ręcznej pracy mistrzów cukiernictwa. Nie bez powodu współpracują z nią najlepsi w tym fachu - w szeregach bydgoskiej spółki znajdziemy m.in. mistrzynię świata w dekorowaniu tortów, Jowitę Woszczyńską oraz znanego mistrza cukiernictwa i ambasadora czekolady, Pawła Małeckiego. 

 


- Trzonem naszej firmy są ludzie. Obecnie zatrudniamy ponad 1000 pracowników, bez których działalność na taką skalę nie byłaby możliwa. W sercu naszej firmy, czyli bydgoskim zakładzie produkcyjnym, mamy bardzo zdolnych mistrzów cukiernictwa, dzięki którym naszym Klientom możemy proponować wyjątkowe kompozycje smakowe. Inwestujemy w rozwój naszego zakładu produkcyjnego i dbamy o to, aby zapewniać możliwie najlepsze warunki pracy, które sprawiają, że w zespole Cukierni Sowa nie brakuje pracowników, którzy mają kilkunastoletni staż w naszych barwach. To dla nas niezwykle ważne i cieszymy się, że od lat udaje nam się rozwijać firmę, jednocześnie zachowując charakter rodzinnego przedsiębiorstwa - mówi Michał Sowa. 

Słodkie chwalicie, słonego nie znacie!


Cieszących oczy i podniebienie słodkich wyrobów Cukierni Sowa nikomu już przedstawiać nie trzeba, jednak warto wspomnieć, że Sowa może poszczycić się nie tylko słodkim asortymentem. Od kilku lat bydgoska spółka z powodzeniem rozwija także segment wytrawnych przekąsek i pieczywa, który w pełni jest dostępny w nowym sklepie przy ul. Broniewskiego 61-63 w Toruniu.W Cukierni Sowa pod tym adresem znajdziemy szeroką ofertę chrupiącego pieczywa wypiekanego na miejscu oraz słonych przysmaków, wśród których kuszą m.in. kanapki, wrapy, sałatki i pasty. Torunianie w lokalu w Parku Handlowym S1 będą mogli odkryć także dania garmażeryjne - pierogi i zupy przygotowywane według autorskich receptur firmy. 

 


Wnętrza… także ze smakiem


Lokal na Bydgoskim Przedmieściu zachwyca nie tylko bogatym asortymentem, ale i przestrzenią oraz starannie dopracowanym wnętrzem. Sklep ma powierzchnię ok. 140 m² i jest podzielony na strefę sprzedaży, strefę kawiarnianą i nowoczesne, w pełni wyposażone zaplecze z chłodnią. W przestrzeni dla Gości dominuje klimatyczny wystrój z wygodnymi kanapami. Nie zabrakło oczywiście kącika dla najmłodszych, którzy chętnie zajadają przysmaki od Sowy, jednocześnie mogąc się bawić w specjalnie wyznaczonej strefie. Co ważne, nieprzypadkowa jest także lokalizacja nowego punktu. Park Handlowy S1 to miejsce, które wzmacnia potencjał sprzedażowy zarówno wyrobów i produktów na miejscu, jak i na wynos. 

 


Nowo otwarta cukiernia jest 166 sklepem sieci Cukiernia Sowa i jednocześnie siódmym słodkim punktem tej marki na mapie Torunia. Cukiernia Sowa w Parku Handlowym S1 (ul. Broniewskiego 61-63) będzie czynna siedem dni w tygodniu.

 


 

 

Bieżące wydanie czasopisma

Czy absolwenci szkół gastronomicznych mają dobry start? Jak wykonać tort na 600 osób w 1-osobowej pracowni? Czy przekształcenie swojej działalności w spółkę dziś się opłaca? Czym różni się szarlotka od jabłecznika?

  • Wykup prenumeratę

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać



    Przejrzyj numer online lub pobierz PDF >>

    Drukowany numer dostępny w prenumeracie >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji