dodano , Redakcja AU

Przegląd maszyn piekarniczych

Nowości i hity tego roku, czyli kompleksowy przegląd oferty rynkowej, który pomoże przy wyborze urządzeń do cukierni i piekarni.

Przegląd urządzeń znajdziecie Państwo w wydaniu drukowanym lipcowo/sierpniowym Mistrza Branży, na specjalnej podstronie portalu http://mistrzbranzy.pl/maszyny lub w dokumencie online na ISSUU (okienko poniżej).

Piece, zapaszacze do ciasta, linie produkcyjne, miesiarki i fermentatory - jednym słowem wszystko, czego potrzeba by zdynamizować produkcję i sprzedaż w firmie. Poznaj najbardziej innowacyjne maszyny z Polski i z zagranicy oraz sprawdź ich parametry. Dzięki naszemu przeglądowi decyzja o wyborze maszyny do cukierni lub piekarni będzie tą właściwą, która przyniesie zamierzone owoce. 

Zobacz, które z urządzeń nadadzą się do wyrobu ciasta żytniego, a które są najlepsze do wyrobu słodkiego ciasta drożdżowego. Prezentowane maszyny to efekt wieloletniego dopracowywania technologii przez producentów, z uzwględnieniem klientów z branży piekarskiej i cukierniczej. To wszechstronne urządzenia nadające się do wykonywania wielu czynności, np. nadziewania pączków jak też dozowania wytrawnego farszu. Piece posiadający taki system otwierania drzwi, by nie zajmowały miejsca. Większość z maszyn to ekologiczne rozwiązania, które pozwalają oszczędzić nie tylko czas, ale również zużywaną energię. 

 

Przegląd urządzeń znajdziecie Państwo w wydaniu lipcowo/sierpniowym Mistrza Branży

Warto czytać, warto patrzeć szerzej, warto sięgać po Mistrza Branży.

 

SPIS TREŚCI

Rozmowa Mistrza Branży
Rzemieślnik z wyróżnieniem – rozmowa z Adamem Pokojskim, zwycięzcą 1. polskiej edycji Gelato World Tour
Piekarskie drogi. Historia pewnego piekarza – rozmowa z Piotrem Goszczyckim

Ludzie i ich pasje
Od blogera do chocolatiera – rozmowa z Patrykiem Szczepańskim
Kooperatywy.Strażnicy dobrego jedzenia w wielkim mieście

Mistrz Branży na wakacje
Fabularnie kulinarnie
Książki ze smakiem
Przepis na ciastko: film, książka i miłość do jedzenia

Edukacja
Millenialsi na zakupach i w pracy
Piekarz i cukiernik na saksach

Efektywne zarządzanie
Notariusze dla „Mistrza Branży”: Poddanie się egzekucji u notariusza – groźna nazwa na dobre rozwiązanie prawne
Planowanie sukcesji

Kulisy produkcji
Miesiarki – podstawowe urządzenia do sporządzania ciasta
Maszyny, urządzenia, wyposażenie.Przegląd oferty rynkowej
Gastropiekarskie osobliwości.Czym zaskoczy nas przyszłość?
Od pojęć do praktyki: pâte a choux, sablé, créme anglaise
[img]13780[/img]

Biały nugat
Lodowe Inspiracje: Słoneczna morela muśnięta świeżą miętą i cytryną
Malinowa delicja

Sprzedaż i ekspozycja
Trzeba podważać wszystko
Chleb i turystyka kulinarna. Niewykorzystany potencjał

Flash News

Zobacz na ISSUU katalog reklam lipiec-sierpień
lub pobierz AKTUALNY PDF>>

 


Numery wydane >>

Numery w całości udostępnione:
Mistrz Branży pełne archiwum 2012 tutaj >>
Mistrz Branży pełne archiwum 2013 tutaj >>
Mistrz Branży pełne archiwum 2014 tutaj >>
Mistrz Branży pełne archiwum 2015 tutaj >>

 

Zapraszamy do lektury. Naprawdę warto!

 

   
 

ZAMÓW PRENUMERATĘ

Cena prenumeraty: roczna 149 zł brutto
email: prenumerata@MistrzBranzy.pl
nr tel. 32 729 96 80
więcej informacji o prenumeracie >>


Bieżące wydanie czasopisma

Bardziej pastry czy tylko chef? Maciej Rosiński opowiada, dlaczego warto połączyć kuchnię i cukiernię w jeden warsztat doskonałego smaku. Ponadto - dużo o chlebie, również tym sprzedawanym online, bio i takim, który tworzy jedyny w Polsce piekarz z dyplomem Le Cordon Bleu! Zobaczcie, co czeka na Was w nowym wydaniu!

Zobacz więcej
Bieżący numer

Polecamy przeczytać

Przejrzyj online Katalog reklam lub ściągnij na dysk (aktualny) PDF >>

Mistrz Branży

Maszyny i urządzenia do produkcji