...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja AU

„Rebread” nagrodzony na „Warsow Spirits Competition”!

Alkohol tworzony z chleba doceniony podwójnie!

Firma „Rebread” z Krakowa, która przerabia czerstwe, niesprzedane pieczywo na alkohol – okowitę została nagrodzona podwójnym złotem na „Warsow Spirits Competition” w 2021 w kategorii mocny alkohol kraftowy pochodzenia zbożowego. Konkurs jest organizowany przez magazyn o mocnych alkoholach „Aqua Vitae” oraz serwis internetowy spirits.com.pl. Firma „rebread” powstała w maju bieżącego roku i od razu jej działania wzbudziły duże zainteresowanie mediów.

 

 

Także „Mistrz Branży” w sierpniowym numerze dotyczącym w całości produkcji pieczywa poświęcił start-upowi z Krakowa artykuł, który przybliżył założenia i realizację pomysłu niemarnotrawienie chleba, ale dawania mu drugiego życia. Czerstwe pieczywo to drugie życie otrzymuje nie tylko pod postacią alkoholu, ale również w formie kosmetyków. „Rebread” rozpoczął właśnie testowanie szamponu w proszku oraz peelingu we współpracy z firmą „Shaushka cosmetics”. „Shaushka cosmetics” to niewielka firma z Krakowa produkująca wysokiej jakości kosmetyki roślinne takie jak kremy do twarzy, masła do ciała, hydrolaty, mydła, szampony. Firmie „Rebread” gratulujemy i życzymy owocnych współprac. 


Bieżące wydanie czasopisma

Jak używać super grzybów w pieczywie i deserach? Na czym bazować, tworząc modne keto słodkości? Jak uczynić chleb bardziej funkcjonalnym dla organizmu? Czy lodziarnia w zimie może prężnie działać? Co znaczy hygge w cukierni?

  • Wykup prenumeratę

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać








    Przejrzyj numer online lub pobierz PDF PDF >>

    Pełny numer dostępny tylko w prenumeracie >>


    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji