...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja AU

Różne odsłony pączków - szkolenie

Pączki tradycyjne z różnymi nadzieniami, wiedeńskie, hiszpańskie specjały, staropolskie ruchanki, faworki - obowiązkowe punkty menu Tłustego Czwartku będą tematem szkolenia orgaznizowanego przez Stowarzyszenie Rzemieślnik.

Jak zrobić najlepsze pączki? Połącz ze sobą: mąkę, żółtka, cukier, masło, drożdże, mleko, skórkę cytrynową, spirytus, dodaj do tego dużo serca i wypełnij najlepszym nadzieniem malinowym! Ale można też zapisać się na warsztaty i wspólnie, w świetnej atmosferze, na luzie nauczyć się ekspresowo kilku obowiązkowych pozycji na Tłusty Czwartek oraz karnawał. Zapisz się, a jeśli jesteś członkiem stowarzyszenia Rzemieślnik zgarnij też zniżki!

 

 

Nauczysz się prawidłowej technologii, otrzymasz sprawdzone przepisy wraz z gotowym składem i wykazem alergenanów! Obliczysz koszt produkcji i skalkulujesz cenę.

Warsztaty mają na celu popularyzację tradycyjnego rzemiosła cukierniczego, które opiera się na sztuce wykonania i użyciu właściwych, naturalnych składników. Osoby, które teraz dołączą do Stowarzyszenia otrzymają od 25-50% rabatu!!! Warsztaty odbędą się w Sycowie, dzięki wsparciu firmy ASCOBLOC. Prowadzący - Mirosław Kurek.

https://rzemieslnik.org/szkolenia

Zapisy - kontakt@rzemieslnik.org


Bieżące wydanie czasopisma

Dlaczego i jak warto fotografować jedzenie? Czy istnieje idealny roślinny zamiennik jaja kurzego? Jaka kawa sprzedaje się najlepiej w cukierni?

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji